imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2010-03-24 12:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Timbaland vs Katy Perry - If We ever meet again
Entry tags:virtuve

Biezpiena aizvietotājs?
Man jautājums kulinārajiem cibiņiem, kurš no rietumeiropas siera izstrādajumiem pēc konsistences ir visderīgākais biezpiena aizvietošanai?
Man ir šāda recepte, ko šodien labprāt izmēģinātu:
1kg biezpiena
5olas
manna 3 ēd.karotes
cukurs, vaniļas cukurs, citrona, apelsīna miziņa pēc garšas
sablenderē, vēlak pieliek rozīnes, aprikozes
cep 45min, 180 grādos

Kas tur labāk derētu cottage-cheese?Ricotta? Filadelfija? es to cottage-cheese neesmu mēģinājusi , bet man liekas, ka tas varētu būt uz mājas siera pusi, pašai liekas, ka Ricotta būtu vislabāk.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2010-03-24 13:34 (saite)
Vari pamēģināt šo recepti http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/kukas/recipe.php?id=14203

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2010-03-24 13:52 (saite)
o! kad mani "izlaidīs" došos un taisīšu abas. Viena rīt kolēģiem, otra šovakar viesiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2010-03-24 13:57 (saite)
To pirmo es taisītu, mazliet tomēr pieberot mannā, citādi varētu arī neturēties kopā. Ja ir domāts biezpiena sacepums, tad es pēdējā laikā taisu pēc šīs receptes http://www.sapforums.lv/index.php?t=55588, sanāk vienkārši perfekti. Ja samazina mannā daudzumu, būs mīkstāks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]minchux
2010-03-24 14:05 (saite)
jap, mammas dotajā receptē bija mannā, es tik no galvas rakstīju un aizmirsās, paldies, izlabošu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?