imagine (minchux) rakstīja, @ 2010-03-24 12:24:00 |
|
|||
Mūzika: | Timbaland vs Katy Perry - If We ever meet again |
Biezpiena aizvietotājs?
Man jautājums kulinārajiem cibiņiem, kurš no rietumeiropas siera izstrādajumiem pēc konsistences ir visderīgākais biezpiena aizvietošanai?
Man ir šāda recepte, ko šodien labprāt izmēģinātu:
1kg biezpiena
5olas
manna 3 ēd.karotes
cukurs, vaniļas cukurs, citrona, apelsīna miziņa pēc garšas
sablenderē, vēlak pieliek rozīnes, aprikozes
cep 45min, 180 grādos
Kas tur labāk derētu cottage-cheese?Ricotta? Filadelfija? es to cottage-cheese neesmu mēģinājusi , bet man liekas, ka tas varētu būt uz mājas siera pusi, pašai liekas, ka Ricotta būtu vislabāk.
Nopūsties: