imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2010-03-24 12:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Timbaland vs Katy Perry - If We ever meet again
Entry tags:virtuve

Biezpiena aizvietotājs?
Man jautājums kulinārajiem cibiņiem, kurš no rietumeiropas siera izstrādajumiem pēc konsistences ir visderīgākais biezpiena aizvietošanai?
Man ir šāda recepte, ko šodien labprāt izmēģinātu:
1kg biezpiena
5olas
manna 3 ēd.karotes
cukurs, vaniļas cukurs, citrona, apelsīna miziņa pēc garšas
sablenderē, vēlak pieliek rozīnes, aprikozes
cep 45min, 180 grādos

Kas tur labāk derētu cottage-cheese?Ricotta? Filadelfija? es to cottage-cheese neesmu mēģinājusi , bet man liekas, ka tas varētu būt uz mājas siera pusi, pašai liekas, ka Ricotta būtu vislabāk.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2010-03-24 13:34 (saite)
Ricotta būs vislabākais, var mēģināt arī cottage cheese, tikai jāskatās, vai nav sāļš, un var sablenderēt, lai nebūtu jūtami tie lielie gabali.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?