imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2009-04-12 13:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ryanair jautājumi par +bagāžu
Tā kā man vēljoprojām nezkapēc nedarbojas "zīmulīts" iekš pajautā kopienas, tad jautājums šeit jusm:

Situācija - 7cilvēki dodas uz ārvalstīm ar Ryanair(kopā ar atgriešanos tiek izmantoti 4 reisi 10dienu laikā). ir biļetes nopirktas, tikai ar cabin bagāžu, loģiski uzlikts, ka var ar online-checking tikt cauri visiem.
Jautājums1 - vai online režīmā ir iespējams biļetei klāt piepirkt papildus bagāžu? Ja jā - kā to atrast?
Ja nē - vai var to izdarīt lidostā?

Jautājums2 - vai šādā gadījumā, kad ir zināms, ka pirms katra lidojuma būs'jāpērk vēl bagāža, ir jēga oline-checkingu taisīt????

Ceru, ka sapratāt jautājumus un varēsiet man palīdzēt. Man gribas mātei vienkārši pateikt - VISU VARAT IZDARĪT LIDOSTĀ laicīgi turp aizbraucot!!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]optimiste
2009-04-12 15:53 (saite)
Vislabāk piezvani uz Ryanair kasēm un noprasi pati, jo tagad noteikumi ir mainījušies. Ja tu jau uzreiz online būtu pasūtījusi bagāžu, tad par c/i tie Ls14 nav jāmaksā, bet rindā jāstāv tā vai tā, lai uzlīmē birku. Par bagāžu noteikti var piemaksāt lidostā uz vietas, bet tas varētu būt krietni vien dārgāk.

(Atbildēt uz šo)


[info]puuce
2009-04-12 17:40 (saite)
To var izdarit lidosta uz vietas, bet tas buus daargaak. Bet ziniet, kas ir vissliktaakais? Ja visas biletes ir pirktas kopaa, tad ryanair bagazu laus pievienot tikai visam biletem kopa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2009-04-13 13:17 (saite)
itkā jau tā nebūs nekāda problēma, paņems pa visiem un saliks vienā somā. Mana mamma ar saviem audzēkņ-bērniem brauc, tāpat jau visi kopā brauks. Problēma tik, ja arī ryanairam gadās kautkur ne-tur tās somas aizvest. Nu ta visiem jāgaida tās papildus mantas, kas tai vienā somā saliktas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]puuce
2009-04-13 16:07 (saite)
Nu, mums bija divas biletes turp un atpakalj uz glasgovu un mums tika paskaidrots, ka bagazu var pievienot tikai tada gadijuma, ja maksajm par bagazas pievienosanu katram posmam un katrai biletei (mums vajadzeja tikai vienu papildus somu atpakalcelja). Ta nu salikam kadus 6 kg kabatas:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pink_dust
2009-04-12 23:10 (saite)
Ja nemaldos, tad situācijā ar sākotnēji neiegādātu nododamo bagāžu Ryanairs neatstāj nekādas lielās izvēles iespējas, vismaz es neko izštukot nevarēju, kad reiz biju tādā ķezā... Nācās maksāt 8 eiro par katru papildu kilogramu, kas sanāk ļoooti dārgi - konkrēti mums toreiz sanāca dārgāk kā pašas biļetes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2009-04-13 13:16 (saite)
mnja... es jau mammai saku, lai vienreiz beidz ar tiem bērniem(audzēkņiem) auklēties un saka viņiem, jopcik uz 10 dienām tev sīkais toč nevajag 25kg somas līdzi, saņemies! Es atceros, ka uz izraēlu ka braucām 2000.gadā viens džekiņš iztika ar normālu mugurenīti, nu tādu ar kuru iet uz skolu parasti. Man jau kā mamzelei, protams, to bija grūti saprast, bet tā ka man pašai būtu bijis 25kg līdzi, arī nebija:D.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]optimiste
2009-04-13 17:43 (saite)
Mēs šitā uz Disnejlendu (3 dienas) ar bērniem braucām - tikai rokas bagāža un viss. A ko vairāk vajag - pidžamma, čības, kāds siltāks džemperis, zobu birste un zobu pasta (ko uzrāda drošībai cauri ejot). Nu labi, man vēl sejas krēms un lūpu krāsa, ko arī var ņemt rokas bagāžā, tik tai causpīdīgajā maisiņā, ko uzrāda drošībai. Un viss, ko tad vēl vajag? Ā, nu labi, viesnīcā bija baseins - ņēmām arī pedlkostīmus, dvieļi bij' uz vietas. (uz mums pieciem - trīs mazās mugursomas, + viena tukša, kur atpakaļcela suvenīrus salikt)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]minchux
2009-04-13 17:50 (saite)
piekrītu. Šoreiz gan ir jābrauc uz mačiem - man jau liekas, ka 10kg mierīgi var atliektiem galiem ierakstīties. Uz mačiem braucot ir vajadzīgs - 1skrienamkurpes+1kedas ar ko staigāt+daži krekliņi,1 bikses, zeķītes, apakšveļa, treniņtērps un vēl šis tas, bet nu es toč zinu, ka var ierakstīties :). Es pag. gad braucu gan uz 3 dienām uz maratonu. Bet parasti ir tā ka jo vairāk drēbju paņem, jo mazāk sanāk uzvilkt(lai cik arī tas būtu). Ai nu ok, mammai pateicu ka pa kg jāmaksā 8 LVL un lai paši tiek galā. Bet 7 cilvēku iečekošana 4 reisiem gan man lika padomāt, ka moš iečārdžot pa stundām :D(baigā ķimerēšanās).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?