11 February 2023 @ 03:10 pm
 
Like what the actual fucking Jesus Christ on a stick.. Kaapeec drag queen children story reading thing is even a thing!? Go read stories to teenagers if you must, but why children?

Is wearing women's clothes not sexual pleasure enough for you? You need the added kick of children watching you wear women's clothes, while pretending to read them a story, so you would have an excuse to make them watch you?

Fuck oooff nasty bech with your insatiable pervert penis.
 
 
( Post a new comment )
black_robin[info]black_robin on February 11th, 2023 - 07:25 pm
Jā. Why should adult fetish performers read stories to children.
(Reply) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on February 12th, 2023 - 01:07 pm
Cuz joo said so.#Weimar
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on February 12th, 2023 - 07:02 pm
There is not a speck of comprehension there..
(Reply) (Parent) (Link)
Dzintra čoms[info]mranarhs on February 13th, 2023 - 12:28 pm
Ir tāds princips - mind your own business. Dzīvo savu dzīvi tā, kā tu gribi dzīvot - un ļauj citiem darīt to pašu. Tieši tik vienkārši.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 13th, 2023 - 12:31 pm
I don't think its currently applicable to pedophiles. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Dzintra čoms[info]mranarhs on February 13th, 2023 - 01:39 pm
Salmu vīru stratēģija. Nemēģini - nesanāks.

Pēc taviem "argumentiem" tad jau vīrieši nedrīkstētu bērnudārzos strādāt.

Vēlreiz - negribi savus bērnus vest uz pasākumiem, kur dragqueen lasa grāmatas, neved. Tevi neviens nespiež. Bet nebāzies citiem virsū ar savām izvēlēm. Citi grib tur vest savus bērnus un to dara. Liec viņiem svētu mieru.

Es vienmēr esmu brīnījies, kur kristiešiem kaut kādos punktos pēkšņi pazūd viņu pašu daudzinātā pazemība. Ne visiem, protams. Bet tas notiek, un ir izteikti tipiski kristiešiem.

Konkrēti tu te apsaukāji neko sliktu neizdarījušus cilvēkus par pedofiliem. Tas būtu tas pats, ja tevi kāds par taviem, jā, farizejiskajiem izteikumiem nosauktu par mauku. Nevajag tā darīt. Jēzus točna to neatbalsta.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 13th, 2023 - 01:44 pm
Ja tu neuzskati, ka exposing babies to sex is morally wrong, tad vari pat necensties man kaut ko skaidrot lols. I think your views then are equally despicable and perverse, we are in direct opposition un mums nav pa celjam.

Kristietiiba negad nav bijusi visatljautiiba, bet gan balstiita uz konkreetiem baushljiem un moraalaam direktiivaam, kjeceri.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Dzintra čoms[info]mranarhs on February 15th, 2023 - 10:37 am
Ā nu jā, zviedru bibliotēkās notiek sekss, tas ir neapstrīdams fakts. Vēl mēs te precamies ar zirgiem un vienlaicīgi esam islāmisti.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 16th, 2023 - 11:49 am
I'm sure it will be liberally acceptable soon enough. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Dzintra čoms[info]mranarhs on February 17th, 2023 - 11:06 am
Pierakstu blociņā. Čekosim soon enough, ir vai nav - pēc gada būtu normāls nogrieznis?
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on February 13th, 2023 - 01:51 pm
Un jaa, kristietiiba sludina iejuutiibu un sapratni pret shaadiem moraali degradeetiem cilveekiem, bet taa arii vinjus nepieluudz un neiedroshina tiem uzmaakties saviem upuriem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Dzintra čoms[info]mranarhs on February 16th, 2023 - 02:23 pm
Precīzi. Tieši tāpēc man nevajadzētu izrādīt iejūtību pret taviem necilvēcīgajiem uzskatiem un nepamatotu līdzcilvēku apsūdzēšanu smagos noziegumos. Bet es neesmu perfekts, tāpēc tomēr turpinu praktizēt iecietību arī pret tevi. Bet es tev gan ieteiktu pārtraukt uzmākties tevis izraudzītajiem upuriem (tie ir tie, kurus tu nepamatoti apsūdzi smagos noziegumos) - katrā gadījumā es šādu tavu rīcību neatbalstu un nu nekādā gadījumā neiedrošinu tevi turpināt šo uzmākšanos. Pieļauju gan, ka tev kā morāli degradētam cilvēkam ir pilnīgi pofig, bet nu ko vēl no psihopātiem sagaidīsi...
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 16th, 2023 - 02:35 pm
Enjoy your sinful views, I am sure it warms Satan's heart <3
(Reply) (Parent) (Link)
putns[info]dumshputns on February 22nd, 2023 - 01:34 am
Savàdi tà, aizlekt no drag uz pedofîliem savos pieņèmumos.
Es rakstnieka vārdiem izteikšos: http://teachertomsblog.blogspot.com/2023/02/real-courage.html?m=1
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 22nd, 2023 - 02:03 pm
Jo, manupraat, drag is very different from trans or anything like that. Drag is over-sexulized and vulgar, manupraat. Taapat kaut kaadas striptiizdejotaajas, kas ir izmetushaas ar paarliekiem dekoltee un biezu meikapa kaartu. I would just not ever want that close to my babies ever. For the same reason that I would not comprehend why would you take babies to a strip club or a drag show unless you have dodgy mind and morals.

Ja drag viirieshi tik ljoti grib komuniceet ar beerniem, tad vismaz apgjeerbieties pienaaciigi, atstaajiet meikapu maajaas un ejat ar vienkaarhsu paruuku un low-key smart casual kleitu, taapat kaa beernudaarzu skolotaajas. Do you get my point? Make up and sexy dresses is solely to attract sexual attention, at least, manupraat. Es taa parasti eju uz naktsklubiem lai pieveerstu dzheku uzmaniibu, end of. And any workplace would tell you off if you showed up like drag viirieshi ierodas beernudaarzos.

Plus pat trans es nelaistu beerniem klaat, kas pashi veel nav speejiigi neko izdomaat (even if they end up being such), as they are 100% suggestible and 100% openness. I think it is a bit vile..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
putns[info]dumshputns on February 22nd, 2023 - 03:09 pm
Ok, man pat diezgan patīk doma par to, ka arī drag ir jāpieņem sabiedrības normas, un jādrago attiecīgi, ierodoties bērnudārzā kā omītei vai skolotājas jaunkundzei, vai Mērijai Popinsai. Tas būtu robežas respektējošs pieprasījums. Mums gan neviens nenāca ar savu lobiju šajā jomā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 28th, 2023 - 09:48 am
That's my concern. If they did that there would be no point, as being drag is defined by being syper sexual in a provocative way.
(Reply) (Parent) (Link)