26 October 2019 @ 10:35 am
Abiding.  
Vakardiena bija pilna greeka un saapiigas kljuudas.

Lai arii vinjam bizness parasti ir chill, ik pa reizeem vinjam ir reaali stresaina, pilna diena, kur vinjam jaaizdara 100 lietas. Tad parasti es apvainojos, ka vinjsh man neraksta iiszinjas un negrib peec manas iisaas darba dienas kaut kur iet vazaaties. Normaala / forsha sieviete buutu neuzmetusi luupu, panjeemusi sho laiku lai izdariitu savas lietas, un paruupeetos par lietaam, kas atviegotu vinja dienu, tur sakaartot maaju, uztaisiit eest, uzmundrinaat. Es tajaa vietaa visu riitu gruziijos, ka vinjsh neraksta (like little bitch for real), tad aizvazaajos maajaas, pa celjam staigaajot un turpinot gruziities. Biju izdomaajusi, ka tomeer veicii nopirkshu vistu un uztaisiishu eest un viss buus harasho. Bet kad biju iegaajusi charity shop, veca tante man iebakstiija ar raganas pirkstu un uzreeja par to ka es vinju esot ar somu pagruudusi un neatvainojusies. Fair comment, bet mani, kaa jau fairy of volatile, tas riktiigi sabesiija, un es saaku gruziities veel vairaak. Maajaas uz briidi satikaamies, bet es izgaaju skriet, maz runaaju, tad noliidu visattaalaakajaa sofa stuurii lakot nagus. Kad vinjsh aizgaaja, es pietempos viinu un klausiijos depresiivu muuziku. Kad vinjsh atnaaca, es biju zhvingulii un nepaliidzeeju vinjam taisiit eest. Vinjam peec vinja garaas darba dienas bija man jaataisa eest redziet. Tad vinjsh pa telefonu ilgi runaaja ar maasu, par ko es atkal sagruziijos, jo mani paarnjeema paranoja, ka mees nekad tik ilgi no vietas nekad nerunaajam, un ka muusu komunikaacija ir tuksha, jo es nerunaaju spaaniski. Dienas beigaas es sevi nicinaaju par savu moraalo puvumu, ko meegjinaaju izlabot taisot vinjam masaazhu. Bet taa kaa man bija zhvingulis un depresiivs nogurums, man rokaas nebija speeka, lai masaazhu uztaisiitu loving and with magical resonance energies of true spacetime, bioelectric connection of tenderness and affection and hot love. Rezultaataa, es jutos totaali psiha luuzere, un saaku baidiities par savu sapraatu, jo apzinos, ka manas emocionaalaas reakcijas ir shameful and wacko. Es dusmojos, ka shkjietami nespeeju sevi paarvareet un uzvesties normaali un jauki, like wtf.

Pagaidaam sho attieciibu laikaa, es esmu sapratusi paaris lietas, ko (man) noziimee buut veiksmiigai sievietei:

1) Atsaciities no sava psihushkas ego, kas ir kaut kaada deranged Kali un egotripping bljegjiiga ragana.
2) Izksatiities skaisti, pushkjoties un ruupeeties par sevi, taa lai vienmeer buutu skaista un smarzhiiga un svaiga, jo sieviete ir pukje.
3) Prasties, atceroties, ka viirietis ir kaut kas lielaaks par tevi, kaa arii paruupeeties par vinju, jo vinjsh ar savu darbu to ir pelniijis.
4) Paliidzeet vinjam gariigi, ar savu intuiiciju un speeju miileet un izprast psihi un emocijas.

Shiis chetras lietas pagaidaam ir svariigaakaas. Veel pirms gada es uzskatiiju varbuut, ka shis viss ir triviaali un varbuut pat kaunterintuitiivi, bet mana intuiicija varbuut bija nosmeereeta. Bet now I find, ka izkopjot shiis chetras attieksmes manii pamostas miers un prieks.

Tas izklausaas galiigi shkjeersaam, bet man shkjiet, ka es speeshu buut laimiiga tikai tad, kad pienjemshu, ka es neesmu krutaaka par vinju, ka es nevaru un nespeeju un negribu hastlot viena, ka ir atshkjiriiba starp muusu speejaam, un ka shii disonance ir jaapaarveersh rezonansee, nevis jaasaliidzina un par to jaabesaas.

Vispaar jau I have been rollercoasting so hard with this, ka es varu iedomaaties, ka ja man to neizdodas paaraak labi nosleept, ka vinjsh reizi vai divas ir iedomaajies, ka es esmu nestabila. Bet viirieshi saprotiet, ka nestabilitaate ir labaaka par full on Kali mode. Taa ir izmisiiga ciinja ar savu tumsho elles pusi un akaci, kas grib ieraut un izniicinaat. Sakost zobinjus un turpinaat ciiniities par sapraata gaismu.

Varbuut es esmu tikai viena shajaa deluuzijaa, bet varbuut, es ceru, ka arii vinjam ir liidziigs saraktinjsh kaut kur psihee, kur vinjsh ir sapratis katra man punkta otro pusiiti.

Ultimately, manupraat, shajaas attieciibaas tiek paarbaudiita vai pat atveerta mana speeja gjenereet bezgaliigu un galvenais patiesu miilestiibu. Jo es zinu, ka vinja tur ir, vinja ir pa pilnam, un es vienmeer esmu uz vinju uzstaajusi, ka fuck you bitches the love is inexhaustible, as it is omnipresent, omniscient and omnipotent, so now I have to prove it for myself.

Ar katru dienu es gribu censties vairaak buut laba sieviete un ierobezhot sho elli.
 
 
( Post a new comment )
Heda[info]heda on October 26th, 2019 - 02:04 pm
Netrako :) Un egoismu vajag izkopt, nevis dzīt stūrī.
Bet tevi pašu tiešām netraucē, ja darba laikā raksta un zvana par privātām lietām?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 26th, 2019 - 03:09 pm
Nee man tieshi patiik, jo tad ir atgaadinaajums ka ir kaut kas svariigaaks par darbu / iistaa dziive out there.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on October 26th, 2019 - 03:30 pm
Ja zinu, ka manējam ir viss baigi aizņemts, rakstu tādā kanālā, kuru apskatīsies, kad ir laiks - mums tas ir feisbuks, nevienam telefonā nav messenger un ziņas tiek lasītas tad, kad atver FB, tb kad ir laiks. Maybe it would work for you yoo?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on October 26th, 2019 - 03:31 pm
*too, but I like yoo as well
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 26th, 2019 - 04:41 pm
Lols :)

Bet nu jaa, it is not a big issue, es to tikai taa piemineeju lai reflekteetu uz savu neliidzsvarotiibu. :D Man nav vajadziibas konstanti sarakstiities, bet tikai girbas ik pa laikam kaadu zinju, as a notification that he still cares. So basically ja es esmu aiznjemta un nerakstu its ok, bet ja otraadi tad nee :D
(Reply) (Parent) (Link)
[info]divas_zosis on October 26th, 2019 - 03:18 pm
Es justos traucēts, ja kāda, kurai jākopj māja un jātaisa man ēst, un jādomā par manu labsajūtu, darba laikā zvanītos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 26th, 2019 - 04:42 pm
Because you cant handle true love lol.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]divas_zosis on October 26th, 2019 - 05:15 pm
because SHE cannot lol
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 26th, 2019 - 07:08 pm
Touche
(Reply) (Parent) (Link)
[info]divas_zosis on October 26th, 2019 - 02:41 pm
Turies, bet es būšu pārsteigts, ja pēc gada šīs attiecības vēl pastāvēs..
(Reply) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on October 26th, 2019 - 03:15 pm
Man šķiet, ka, lai cik banāli tas neizklausītos, viena svētīga un vajadzīga lieta ir iemācīties sev piedot tās lietas, kuras redzi kā savus briesmīgos trūkumus. Tur jau tā lieta, ka no sevis piespiešanas ilgākā laika posmā psihošana tikai aug lielāka, bet piedošana liek tai norimt, un uz tā mierīgā pamata var sākt augt jaukas un skaistas lietas.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 26th, 2019 - 03:16 pm
Labs un sveetiigs atgaadinaajums :)
(Reply) (Parent) (Link)
kihelkonna[info]kihelkonna on October 26th, 2019 - 03:20 pm
Jaa jaa man vienam koleegim bija sieva, kas gribeeja darba laikaa zvaniit, un vinam tas nepatika, un, jo vairaak vinam tas riebaas, jo vairaak vina zvaniija, laikam cereeja, ka iepatiksies. Vini izskiiraas. Atveros, vina telefonaa teica, laikam kliedza, ja jau es vareeju dzirdeet, "es miilu tevi".
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 26th, 2019 - 07:09 pm
Haha!
(Reply) (Parent) (Link)
пивчик, семушки и на стадик[info]miligrami on October 26th, 2019 - 04:23 pm
šis ir ļoti gruzīgs ieraksts :( it kā būtu tikai divas opcijas - deranged kali or a desperate housewife
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 26th, 2019 - 07:17 pm
Well, not necessarily desperate housewife. Vienkaarshi normaala sieviete, kas nemeegjina buut viirietis un netripo bumbas narcisismaa. Es kaut kaa meegjinu noformuleet sapratni par to kas ir sievishkjiiba, taadaa veidaa, kas neizraisiitu tieshi izmisumu, bet atbriivotiibas un radoshuma sajuutu. I just want to reconnect to true femininity and find my purpose through it, es negribu vairs buut kaut kaads non-descript transactional entity.

Un jaa, es domaaju, ka sievishkjiiba iegaajusi in hysteric extremes kljuust par Kali vai kaut kaadu muuzhiigo skumju purvu. Kameer balanseeta sievishkjiiba ir sort of inexhaustible and steady / strong love flow and beauty and loveliness and intuitive wisdom. Karoche Lana del Rey on a good day.
(Reply) (Parent) (Link)
Skabičevskis[info]begemots on October 26th, 2019 - 09:18 pm
piezīmes uz avīžpapīra malas
Kāpēc lai tas būtu šķērsām. I mean, īpaši ticīgiem cilvēkiem, cik esmu redzējis, ir aktīva iekšējā vajadzība kalpot -- tai ziņā, ka caur to ko viņi dara (kādu citu labā), justies vajadzīgiem un noderīgiem, un atzītiem.

Protams, vienmēr var šaubīties par to, vai konkrētā joma, kur mēs izpaužam savu spēju būt vajadzīgiem, ir tā vērta, bet pamatā jau atskaitot klīniskus gadījumus, nav nekāda vaina būt vajadzīgam, kur vien vēlies. Ja to novērtē (tātad tiec atzīts).

Tas savukārt, protams, nekādi neatslēdz vajadzību parūpēties par sevi un savām lietām, tā, lai nesanāk tiešām sevis izkalpināšana un fanātisms. Bet nu, ja nu nav nekā tāda, ko šausmīgi gribās pašam izdarīt priekš sevis longtermā, kur vienīgā atzinība būs no sevis paša, tad why not?

Izskatās vienīgi, ka vajadzība tikt atzītam netiek pilnībā apmierināta un ir bažas un uztraukumi. That seems to be a tricky one, but there are ways and means, too.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on October 27th, 2019 - 11:00 am
Re: piezīmes uz avīžpapīra malas
Sounds legit, and these are my feelings and they have always been there. Un kad es par to shaubos, tad es juutos dranjkjiigi un greeciigi. Maybe I have brainwashed myself, but then there is slim chance of way back and I should just embrace it. Eh who knoweth.

Varbuut vajadziiba tikt atziitam ir patalogjiska un narcisistiska. Vientuljiem, tough kovbojiem stepee nevajag nekaadu atziishanu. Man varbuut vajag tikai Dieva atziishanu, all else is expendable.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Skabičevskis[info]begemots on October 27th, 2019 - 06:02 pm
Re: piezīmes uz avīžpapīra malas
Šodien iedomājos, ka kalpot dievam (as in, iet klosterī vai tamlīdzīgi) principā izklausās droši vien visvienkāršāk -- neviens nekad nevar pateikt, nē, paldies, bet tev jādara citādāk.
(Reply) (Parent) (Link)