11 August 2018 @ 03:48 pm
 
Man vienmēr šķiet, ka es ciešu no neiespējamas mīlestības. Bet, manuprāt, ja ir īsta mīlestība, tad nevar tā vienkārši padzīvot uz priekšu. Tāpēc man nav par ko uztraukties!
 
 
( Post a new comment )
magnolia[info]magnolia on August 11th, 2018 - 06:07 pm
..tad nevar padzīvot uz priekšu. Pazīstami. bet tad vienā brīdī var nolemt, ka ir jāizkustas no vietas sevis dēļ, jo citādi nesēdēsi jau visu mūžu uz tā soliņa parkā pie viņa mājas, ja nu viņš tur pat vairs nedzīvo..un ir karsts..varētu tā vietā peldēt jūrā uz muguras. vai nākamajā dienā atrast kādu, kam esi vajadzīgs.kaut vai sevi atpakaļ.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 11th, 2018 - 06:29 pm
Atrast sevi izklausās romantiski.. bet ja var padzīvot uz priekšu tad tā nevar būt īsta mīlestība. Īstai mīlestībai jābūt bezgalīgai, viss parējais ir loģikas kļūda. Vidēja mīlestība jau arī ir ok, bet par tādu nav vērts uztraukties, manuprāt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
magnolia[info]magnolia on August 11th, 2018 - 06:55 pm
Tomēr īsti nepiekrītu..arī sevi jāmīl ar īstu. Un nekur jau tā nav pazudusi, bet es tomēr gribētu mīlēt vēl kādu citu arī
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 11th, 2018 - 07:16 pm
Ā nu jā, sevi always and forever, bez sevis mīlēšanas jau citus nemaz nevar, that would be a sneaky paradox. Bet es to domāju konrētos gadījumos, kad iepatīkas kāds random džeks, domājot ka viņš ir endgame liktenis, un tad pēc neilgas ciešanas var atkal padzīvot uz priekšu. Man šķiet, ka tādas ciešanas tad ir vienkārša cimperlēšanās un performance pašam sev. Jo ja tā būtu patiesa mīlestība, tad spēji asas ciešanas turpinātos hroniski visu mūžu, un knapi ja vispār varētu padarīt lietas, kas arī kvalificētos, kā nespēja padzīvot uz priekšu. Bet ja tas izpaliek un dzīve šķietami turpinās, tad tā nav bijusi patiesa mīlestbīa, tātad vispār nekāda mīlestība, ergo par ciešanām, kas ir apmāns, jo nav balstītas realitātē, nav ko uztraukties, jo tādas ciešanas būtībā ir ilūzija, kas izgaist ja tajā iedziļinās. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
restart[info]restart on August 11th, 2018 - 07:52 pm
Tā jau drīzāk izskatās pēc negantas apsēstības un mazohistiskas paštīksmināšanās, nevis mīlestības.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 11th, 2018 - 07:54 pm
Nu vot.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
putns[info]dumshputns on August 11th, 2018 - 09:33 pm
Jā. Ar īstu mīlestību var Dzīvot.
(Reply) (Parent) (Link)
magnolia[info]magnolia on August 11th, 2018 - 09:52 pm
Man iepriekšējā ir diezgan dziļi manī ieaugusi, jo tas ir vairāk tāds dvēseles kontakts un vienojoši jocīgumi. tie, kas tika it kā mīlēti vairāk ar kādu apsēstību, mazohismu vai iekāroti, tie ir pārdzivoti viegli. Bet tas, kurš ir gandrīz visa mana dzīve..zinu, ka paliks.pat ja vairs nesatikšu
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 11th, 2018 - 10:09 pm
Well, viss ko gribēju pateikt ir, ka, manuprāt, īstai mīlestībai jābūt stiprākai par prastu neiespējamību. Es saprotu, ka cilvēku mīlestības ir dažādas un maigas un ilgas, bet tā kā es neesmu cilvēks, man viss ir saasinātāk.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
magnolia[info]magnolia on August 12th, 2018 - 12:39 am
Neesi cilvēks?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 12th, 2018 - 12:53 am
Varbūt tikai daļēji, bet man ir ļoti binārs skatījums uz lietām.
(Reply) (Parent) (Link)