09 August 2017 @ 05:44 pm
neti neti neti neti neti neti neti  
Es atvainojos, nobody likes to read a downer. People want to read things about magical manifestations, enthusiastic hope, truth, beauty and joy. Bet man ir tikai viena lieta, ko dot - earnestness. Which is also sort of bitter and sour, pickled earnestness, par to arī atvainojos.

Kā jau es iepriekš rakstīju, es biju ieplānojusi iet pie Čī enerģijas terapeita. Jo es dzīvē vienkārši ļoti, ļoti, ļoti vēlos sajust kaut ko īpašu. Es zinu visus pasaules brīnumus, bet es tiem neticu, jo tos nejūtu. Es neko nejūtu nekad. Es pat knapi guļu, un viss, ko es jūtu, ir nepastarpināta, monotona, eksistence, kurā esmu tikai es. Es nejūtu pasauli apkārt, it kā ir vizuāļi, smaržas, tekstūras un skaņas, bet es neko no tā nejūtu sev sirdī, nekas mani neaizskar. Un es atkal atvainojos, un simts reizes skaļi un histēriski zemojos, ka esmu pateicīga par visu visu visu, bet akdievs, kā es vienkārši gribu just kaut vismazāko kripatiņu. Es nejūtu, ka man būtu sirds, man sirds vietā ir tukšums, un tā kā tur viss ir tukšs, tad nekas uz to nespēj iedarboties. Tikai viena vienīga bolīga prāta acs, kas mūžīgi vēro, bet nejūt.

Es atvainojos, un es esmu pateicīga.

Bet, tātad šodien es ar tiešām visizcilāko sirdsapziņu aizgāju uz Qi Wellness centru, kur darbojas Čī enerģijas terapeiti. Karoče - Čī enerģija, ir enerģija, kas plūst cauri cilvēka meridiāniem un čakrām, ja čakras ir sapizģītas, tad enerģija tik labi neplūst, un rodas mentālas un fiziskas hraņas (tā kā man). Un ir cilvēki, kas ar šo sistēmu māk strādāt, tāpat kā parastie ārsti māk strādāt ar nervu sistēmu, asinsvadu sistēmu un tā tālāk.

Mani uzņēma ļoti skaista, gara sieviete, ar mierīgu seju. Viņa prasīja, kāpēc atnācu, teicu, ka man nav enerģijas, motivācijas, es jūtos apātiski angsty, un man nav fokusa tikai daudz skumju. Tad viņa man pastāstījā, kā viss darbojas. Viņa strādā ar akupresūru un elpošanu. Man jau apnika rakstīt, tāpēc fastforward, whatever un es gulēju uz kušetes, un viņa pieskārās dažādiem punktiem, kur ir čakras, un dīvaini elpoja, un tā kādas 30 minūtes, bet es neko nejutu, un man apnika, un viņa vēl kaut ko purpināja un bija laipna, bet man bija vienalga un es gribēju iet mājās ēst pupas ar humusu. Viņa man pateica, ka man kaut kādi meridiānu centri pie nierēm have burnt out, and I am running on empty, un ka man vajagot nākt uz daudzām sesijām ar viņu so that I could replenish and align with the source. Bet man ir vienalga, ko viņa saka, jo es neko nejutu, tikai to tukšumu, kur man vajadzētu būt sirdij, tāpēc viņa var iet bekot.

Patiešām, ir pienācis laiks vairs neko nemeklēt ārpus sevis. Es esmu imūna pret garīgām pieredzēm. Man ir jāpieņem, ka šī esības daļa, aspekts man vienkārši nav pieejami. Man ir ļoti žēl un es esmu pateicīga.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on August 9th, 2017 - 08:21 pm
dzīve ir gan lejiņas, gan augšas, mēs te gribam lasīt visu ko.

pai, pai. es zinu, ka Tu centies uzturēt možu garu, stāstot sev, ka tā, kā ir, jau nav tik slikti, un ka tās pieredzes, pie kurām netiec, vienkārši nav Tev, utt, bet, mīļā sirds, tas tukšums ir vienkārši spot-on depresijas simptomi. un Tev nav ar šo jāsamierinās. es arī kādreiz domāju, ka tikmēr, kamēr gluži negribas iet nomirt, viss ir kārtībā un jāpieņem kā vienkārši dzīves realitāte, bet tagad es saprotu, ka tas bija tāpēc, ka man nebija pieredzes, kas ļautu domāt, ka var būt tādā veidā citādāk.

varbūt ir vērts aiziet arī paskatīties kaut kādus hormonu līmeņus, arī tur var būt lietas, kas ietekmē, [info]authenticity zinās labāk, bet man uzreiz nāk prātā, piemēram, vairogdziedzeris. vēl man arī žēl, ka Tu tik ātri pameti terapiju, kas, protams, ir Tava brīva izvēle, un ir arī iespējams, ka jums ar konkrēto speciālisti tāpat nebūtu bijis pa ceļam, bet tas laiks bija tik īss, ka es šaubos, ka jūs pat tā īsti iepazināties.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on August 9th, 2017 - 08:24 pm
P.S. un vispār, Tava ciba, ko gribi, to raksti, kāda Tev daļa, ko citi grib vai negrib lasīt!
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on August 9th, 2017 - 08:41 pm
But i'm not depressed about it. I'm more lolsing about it. Jo es tik ļoti jau kopš mazotnes esmu vēlējusies just kaut ko pārdabisku, but I can't get no satisfaction.

Es jūtos tā, ka ir parastais dzīves līmenis, kurš ir ok un pat lielisks, bet tas mani šausmīgi garlaiko, un no tā arī rodas sajūta, ka viss ir tukšs. Jo šķiet, ka nepietiek ar to meaning, kas ir lietām in-themselves. I want higher meaning! But I do not experience that there is higher meaning, and that makes me sad and incredulous. But not like depressed sad, jo es tikuntā novērtēju dzīvi un mani mēreni aizrauj lietas. I just want more more more. I want grand and magnificent and magical and exhilarating and ideal and awesome and divine!

Un anyways, es pēdējā laikā esmu ļoti conscious par to, ko te rakstu. Jo nav tā, ka mana ciba ir mana un par citiem pofig. Mani teiksim nomāc ja citi runā apātiskas lietas, tāpēc es negribu pret citiem to ko es negribu pret sevi. Un mani pašu nomāc, kad es saku apātiskas lietas. Jo es dziļi sirdī (lai arī viņa ir tukša) zinu, ka apātija ir neziņas radīta ilūzija. Man ir ļoti žel, kad citi saka apātiskas lietas, un es objektīvi zinu, ka eksistence nav apātiska.

What I'm trying to say is - I'm not depressed, I'm impatient, I know the truth, but I cannot wait to feel it, un es negribu pieprasīt lietas, kas man nepienākas pagaidām, līdz kurām es neesmu izaugusi, bet mans iekšējais bērns tikmēr skumīgi skatās uz citiem, kam tās lietas ir. But that is all fine, because everything is fine, I know it.

No terapijas es ieguvu visu, ko varēju iegūt, and I'm its biggest fan.

Es neceru, ka manis uzrakstītais will make sense to anyone but me. It's like a paradoxical mixture of feelings and thoughts that is painfully slowly progressing, it feels wrong and right at the same time, and it is what it is.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on August 9th, 2017 - 08:43 pm
ok, bet nu, depresija jau nav tikai skumjas. protams, ja Tavs visaptverošais tukšums nozīmē vien to, ka nepiedzīvo kāda konkrēta veida garīgas atklāsmes, tad jau labi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 9th, 2017 - 08:48 pm
Moš man tiešām vajadzētu vairāk fokusēties uz parasto dzīvi, bet reāli mana mūža mīlestība (unrequited) ir garīgās atklāsmes.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on August 9th, 2017 - 09:07 pm
man šķiet, ka vienmēr svarīgi sev jautāt - kāpēc
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 9th, 2017 - 09:15 pm
I just find it so fascinating. It's the most interesting thing in the world, and it's the bestest!
(Reply) (Parent) (Link)
Laba doma[info]laba_doma on August 9th, 2017 - 10:30 pm
Es domāju, Tu slikti darīji, ka pārstāji iet pie terapeita. Man liekas, Tu pārāk viegli padevies.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 9th, 2017 - 10:46 pm
Jā visticamāk tev ir taisnība, it would be so typical of me. Bet beigās viss tāpat būs labi, so chin up bud!
(Reply) (Parent) (Link)
gedymin[info]gedymin on August 9th, 2017 - 11:58 pm
uh, reti kas tā kaitina kā nepārtraukti lasīt un dzirdēt entuziastisku un upbeat attieksmi.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 10th, 2017 - 05:18 pm
Tik pat ļoti, kā nepārtraukti lasīt apātisku attieksmi.
(Reply) (Parent) (Link)