meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2023-12-06 17:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Ik pa laikam atceros kaut kādas īpaši absurdas random lietas no deviņdesmitajiem. Ap 1994. gadu uz Latviju bija atbraucis bijušais "Ultravox" līderis, uz to brīdi solomākslinieks Midžs Jūrs ("If I was a sailor" u.t.t.). Tā kā valsts bija vēl jauna, kāds padomnieks bija pačukstējis prezidentam Guntim Ulmanim, ka šis ir dižs dziedātājs, un notika prezidenta un Jūra tikšanās, kuras laikā Rumpītis arī visādi izteicās, cik viņš ļoti cienot Jūra daiļradi. Lai gan tur ezim bija skaidrs, ka tāds pavecs padomju tirdzniecības funkcionārs kā Rumpītis nekad par sintīpopu nebija interesējies. Pēc tā notikuma vēl ilgāku laiku daudzi cilvēki Rumpīti smīkņājot sauca par Midža Jūra kvēlāko fanu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ernuerna
2023-12-07 07:32 (saite)
Rumpītis! šito es nezināju

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2023-12-07 10:32 (saite)
es arī!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]koehler
2023-12-07 12:23 (saite)
"GUNTIS ULMANIS, Latvijas Valstsprezidents, un MIDŽS JŪRS, rokmūziķis, žurnāla Music& Media augusta numurā atainoti rokas spiediena brīdī. Attēlā redzams aizkustinošais mirklis, kad Midžs Jūrs ieradās Latvijā uz Rock Summer un, neskatoties uz lielo aizņemtību festivāla līdzdalībā, izrāvās, lai apciemotu savas mūzikas cienītāju, vēl vairāk aizņemto prezidentu. Divdesmit minūšu ilgajā sarunā pie kafijas tases noskaidrojās prezidenta atbalsts tam mūzikas stilam, kuru pārstāv Midžs Jūrs un arī jaunākais viņa albums Breathe Guntim Ulmanim paticis, it īpaši vēl ar Midža Jūra autogrāfu."

/Laikraksts "Diena" Nr. 203 (29.08.1996), sadaļa "Cilvēkziņas", 12. lpp./

(Atbildēt uz šo)


[info]dienasgramata
2023-12-07 14:18 (saite)
nesaki vis, es Ultravox uzzināju no Mūrnieka raidījuma "Būsim pazīstami" Latvijas radio pirmajā programmā. spēlēja dziesmas no albuma "Quartet". bet klipu dziesmai "Vienna" rādīja Ermanbriks raidījumā "Varavīksne". Rumpītim tad bija druscītiņ pāri četrdesmit un sadzīves pakalpojumu kombināta vadītājs gan jau varēja atļauts magnetolu ar dubulto deku

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?