meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2018-08-20 17:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Tai pašā dienā, kad kāds cits PR darbinieks izsūtīja relīzi par to, ka zirgi nav cūkas, nesnauda arī konkurējošā sabiedrisko attiecību aģentūra:

=============

Labdien!

Izaicinājumiem pilnu nakti ir piedzīvojusi modes un ceļojumu blogere, kā arī Miss Europe 2017 uzvarētāja Diāna Kubasova – viņa ekstremāla izaicinājuma ietvaros veselu nakti pavadījusi “Bumbiermuižā” bez elektrības.

Kā norādīja pati modele un blogere – izaicinājums viņu nav nobiedējis arī turpmāk doties atpūtā Latvijas laukos. “Biju ļoti priecīga izrauties no pilsētas steigas un putekļiem, kā arī izbaudīt lauku mieru un svaigo gaisu. Ne tikai varējām “uzlādēt savas baterijas” jauniem darbiem, bet arī piedzīvot tik daudz dažādu piedzīvojumu, ka šķiet ekspedīcijā bijām veselu nedēļu, nevis tikai divas dienas. Turklāt to darīt tik fantastiskā un jautrā kompānijā - tas bija milzīgs bonuss,” saka Diāna Kubasova.

Izaicinājumu divu dienu garumā Latvijā zināmākajām slavenībām un influenceriem bija nodrošinājusi apdrošināšanas sabiedrība BALTA. Tā laikā slavenības piedalījās dažādās aktivitātēs Ērgļu novadā, baudot aktīvu atpūtu tepat Latvijas laukos.

Ekstremālais izaicinājums norisinājās divas dienas: Latvijas laukus baudīja mūziķis Markus Riva, TV šovu vadītājs un aktīvā dzīves stila piekritējs Mārtiņš Kapzems, modes un ceļojumu blogere, Miss Europe 2017 uzvarētāja Diāna Kubasova, pasākumu organizators un producents Gusts Ošmucnieks, populārā blogere un portāla Honeymoonhigh.com galvenā redaktore Agnija Grigule, dzīves stila blogeris un modes eksperts Deniss Ševeļovs, kā arī Body positivity kustības līdere Latvijā un žurnāla morethansize.com veidotāja Indra Salceviča.

Fotogrāfijas no pasākuma pieejamas šeit: https://failiem.lv/u/kcppdn6q

https://www.instagram.com/p/Bmsd1OgA6Vc/?taken-by=dianakubasova

Par apdrošināšanas sabiedrību BALTA

Saskaņā ar BALTA veikto aprēķinu, kas balstīts uz FKTK, Lietuvas Apdrošināšanas uzraudzības komisijas, Igaunijas statistikas departamenta un apdrošinātāju gada pārskatu datiem, BALTA ir nedzīvības apdrošināšanas tirgus līderis Latvijā. Latvijas iedzīvotāji 15 gadu laikā novērtējuši BALTA kā godīgāko apdrošinātāju, liecina LETA un SKDS veiktā aptauja. BALTA ietilpst PZU grupā, kas ir viens no līderiem Centrālās un Austrumeiropas apdrošināšanas tirgū. PZU ir uzņēmums ar 200 gadus ilgu pieredzi apdrošināšanā un lepojas ar vairāk nekā 16 miljonu klientu uzticību Polijā. 2017. gada pirmajos trīs ceturkšņos PZU grupas neto peļņa sasniedza 697.7 miljonus eiro.

Ar cieņu,
--
---- ---- | Project manager


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2018-08-20 17:47 (saite)
Štrunts par izaicinājumiem, bet nedzīvības apdrošināšanas tirgus līderis!

(Atbildēt uz šo)


[info]justmy2cents
2018-08-20 23:22 (saite)
Varētu visus modeļus, blogerus un aktīvā dzīves stila piekritējus biežāk sūtīt šādās ekstremāli izaicinošās izdzīvošanas vietās, varbūt tad ne visi izdzīvotu.

(Atbildēt uz šo)


[info]chimera
2018-08-21 08:20 (saite)
Mums nedēļu nav laika salabot kontaktu lampai vannas istabā, mos izīrēt to ekstremāliem pārbaudījumiem, hm?

(Atbildēt uz šo)


[info]kants
2018-08-22 18:27 (saite)
epta!!!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?