meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2014-10-06 09:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Respektēju citus ieskatus, piemēram, Unpijs neko sliktu tur neredzētu, bet, pateicoties pirms gadiem 20-15 uzkačātām zināšanām par to, kā biznesa intereses šajā valstī ietekmē politiku, es joprojām bez riebuma nevaru skatīties uz politiku kā naudas plūsmu pārdales atvasinājumu, un joprojām (ok, drusku pārspīlēti, bet...) uzskatu, ka nav nekādu ideoloģiju, solījumu vēlētājiem, rūpju par sabiedrisku labumu - ir tikai resursu pārdale par labu savējiem. Un no šī viedokļa paraudzīsimies, ko esam dabūjuši.

"Vienotība". Par spīti Lato Lapsas un Jurģa Liepnieka retorikai, lielas zagšanas tur nav. Pēdējā lielākā zagšana bija VID ēka, bet to vēl kruķīja Jaunups, kurš, kā zināms, lika kārti uz nepareizo projektu, Metalurgs, Citadele ir stulbuma rezultāts nevis zagšana, ar Pasažieru vilcienu, nojauta saka, ka ir sūdīgāk, un tā gāzes lieta Zaķa gadījumā arī neizskatās labi. Karoče, tur nav leļļu meistaru aiz muguras, bet viņi ņems no visiem par acu pievēršanu un neiesaistīšanos, kā to labi iemācījušies līdz šim.

ZZS. Ja arī kāds tur iefanojās par Lembja ietekmes beigām, tagad viņš saodīs uzvaras garšu, plus caur Gaidi vņš kontrolēs arī NA formāli pārzinātas tieslietas. Viņam ir vēl daudz kā neatrisināta gan ar Vitolu, gan ar šakāļiem, gan ar krimināllietu kā tādu, tāpēc paredzu brīnumainus lēmumus tieslietu jomā.

NA. Ja Broka neesot vēlēšanu naktī pakautrējusies, visiem redzot, iekāpt Sprūda bentlijā, tad - ibio - par ko mēs runājam. Šo kuņasbērnu nonākšana stiprākās pozīcijās nozīmē vēl vairāk uzmestu kreditoru, vēl sūdīgāku reitingu investoru uzticības čārtos, kas nu mums visvairāk "vajadzīgs", ja vēlamies drošības sajūtu un dziļāku ekonomisko integrāciju ar rietumiem.

Saskaņa - tā kā viņus atkal nepaņems valdībā, tad viņi pieprasīs savu daļu no visa, lai caur to nopirktu paklusēšanu Ukrainas jautājumos utml. Ja no viņu puses pie galda nāks sēdēt tāda kalibra džeki kā Ameriks, Leiškalns, piši propala jebkādas izmaiņas ostu jautājumā.

Sudraba - Jūlijs Krūmiņš.

Reģioni. Paskatījos ziedotāju sakarakstu - trīs lielākie Dainis Liepiņš, Arnolds Babris, Armands Zeihmanis. Paredzu pamatīgas politiskās korupcijas atgriešanos. Inčīgi, ka uz Artusa pret-zagšanas retorikas pie kloķiem atgriežas cilvēki, kas labi zināmi kā melnie kasieri un zemtepiķa lietu bīdīšanas monstri. Vēlreiz pievienojos visiem, kas apsveic Spriņģi, ar to, ko viņa izdarīja.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]indulgence
2014-10-06 10:57 (saite)
Pieliec pie VID vēl vilcienu iepirkuma epopeju, kas nu varēs turpināties jaunu sparu.

Bet par saskaņiešiem runājot, man subjektīvi šķiet, ka visādas tur ukrainas viņus interesē tikpat daudz kā Eetiopijas (ja latviešu nacionāli noskaņotā publika sadomātu šiem piedēvēt aplam lielu interesi par Etiopiju kā Puškina senču etnisko dzimteni). Tb kudi aktuālāki ir standarta 20%, kas viņus interesē daudz vairāk.

Bet tas tā subjektīvi, jo no rebēm esmu tālu, tik vien, kas virtuvē tiek saklausīts.

(Atbildēt uz šo)


[info]porcupine
2014-10-06 11:00 (saite)
Īsais kopsavilkums. Vairāk vai mazāk zināmas lietas katram, kas seko Margēvičas twiterkontam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]porcupine
2014-10-06 11:11 (saite)
Starp citu, tikko konstatēju, ka izdzēsts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2014-10-06 11:24 (saite)
Nu, ja esam tik visžēlīgi un muļķība, nevis alkatībai pieskaitam arī Hipotēku banku, visas zemes internizācijas abas kārtas un vēl žūksnīti projektu, tad tomēr jāpiekrīt tēzei, ka muļķība par alkatību ir valstiski bīstamāka.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]meness_berns
2014-10-06 11:36 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vulpes_vulpes
2014-10-06 11:59 (saite)
Iņč, ka par Artusu "fano" cilvēki, kuri paši cenšas apčakarēt valsti, varbūt ne miljonos, bet kaut vai savos sīkajos uzņēmumos ar nodokļiem un algu maksāšanu aploksnēs :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?