meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2012-07-12 09:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Omulība atlikušajai dienai
http://www.delfi.lv/news/national/politics/zurnals-publisko-55-slegsanai-ieteikto-augstskolu-studiju-programmas.d?id=42503792


Dažas idejas iet kopsolī ar fundamentālām civilizācijas vērtībām: Piemēram, ka Kritisīgās vadības skolai liek slēgt Uzņēmējvadības programmu, par to tak jau Jēzus teica, ka naudas mijējus naher ārā no tempļa.

Tas tomēr arī kaut ko liecina par šo valsti, ka nevienai no sīkajām skolelēm nav teikts, lai aizvet komunikāčus, laikā, kad pat LU saražo ik gadu desmitiem šitādu, kas nezin, ko darīs darba tirgū, un kuru dēļ pat tas slavenais skandāls ar Mango sludinājumu radās.

Toties, kas man abnormāli dikti tīk: šitā ir Ze Strukturālā Reforma ever-ever, kas noteikti radīs Ekonomisko Izrāvienu - ka Vidzemes augstskolai iesaka nemācīt guļbūvju taisīšanas bakalaurus.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2012-07-12 14:45 (saite)
Pa lielam tā cepšanās ir nedaudz jokaina, pieļauju, ka, ja nenotiktu pārspiešana, par atsevišķiem drukātajiem daļa portālu auditorijas neko pat nezinātu :D Taču ir atsevišķi gadījumi, kad arī es mēdzu sapsihoties. Viens no hrestomātiskajiem gadījumiem bija, kad kājas atstiepa Ima Sumaka, tā kā man viņa vnm bijusi tuva un interesējusi, atļāvos (tad vēl pie portāla strādāju) nevis tikai pārtulkot nāves ziņu, bet arī pierakstīt no sevis ļoti daudz klāt. Un vari iedomāties manu pārsteigumu, kad pēc nepilnas stundas viena no vadošajiem portāliem mūzikas sadaļā eiraudzīju savu tekstu, bez nevienas atsauces, taču ar visiem krāšņajiem epitetiem :) Tad gan uzreiz bija zvans uz to kantori un ziņa tika pārtaisīta par vienkāršo tulkojumu.

Taču, ja atsauces ir korektas, ir labi. Un vēl labāk ir, ja viens medijs iesāk tēmu, otrs to turpina, atsaucas uz pamataziņu, bet pats papildina. Tajā gadījumā jau mēs varam sākt runāt par profesionālu un atbildīgu mediju telpu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]meness_berns
2012-07-12 14:47 (saite)
Uz šīs samiernieciskās nots jāpaliek. Citādi nezinu, kas te notiek - kaut kā laikam nācija nav pieradusi pie tropu klimata, visiem vate galvā, visi tādi nervozi visapkārt, re pat mēs - veci, mierīgi cilvēki, uzšvirkstējām tikko šajā disputā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?