mena ([info]mena) rakstīja,
@ 2010-06-15 09:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kairiša sakarā...
Es nemaz nezināju, ka atrasties publiskā vietā alkohola reibumā skaitās noziegums, par kuru jāved uz policijas iecirkni. Tad jau sanāk, ka krogos jāaizliedz arī dzert, ne tikai pīpēt, jo - krogū taču dzer, bet uz mājām kaut kā jātiek, tātad jāiziet uz ielas, jo teleportēties cilvēki vēl nav iemācījušies. Bet uz ielas iziet dzērumā nedrīkst. Tātad, vai nu krogos jāaizliedz dzert, vai arī katram barčikam jānodrošina gultas vietiņas apmeklētājiem, kur izgulēties. Nē - vislabāk būtu, ja vispirms pateikt, ka jānodrošina gultiņas, a kad visi barčiki to būtu ieviesuši - tad jāaizliedz dzert bāros vispār!!
(Starp citu, noklausijos vienu interviju ar pašreizējo veselības ministru, un nebrīnītos, ja caur viņa ministriju kaut ko tādu ieviestu. Tas onkuls izteicās apmēram tā: "Nē, to nedrīkst! Jā mēs pašreiz pie tā strādājam! Un vispār ir tā, tā un tā." Pie kam vienā elpas vilcienā!! Nabaga Aidis Tompsons, liekas, pat drusku centās viņam palīdzēt, lai ministrs neizklausītos pēc galīgā idiota, bet beigās tomēr uz pāris sekundēm varēja sajust - kā viņš ir piekusis no vervelēšanas!!
P.S. Nezinu, varbūt veselības ministrs ir labs ministrs, tikai neprot izteikties, bet nu...)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vilkate
2010-06-15 11:11 (saite)
Sabiedriskās vietās nedrīkst atrasties cilvēka cieņu aizskarošā reibuma stāvoklī. Tas nozīmē, ka jebkurš drīkst pārvietoties ielās iedzēris (līdzi nenesot atvērtu alkohola iepakojumu, protams), bet dzērums nedrīkst būt galēji acīmredzams un traucējošs citiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mena
2010-06-15 11:33 (saite)
It sevišķi dzēruma stāvoklis nedrīkst būt traucējošs policistiem. :))
Jo viņi ir pieraduši, ka cilvēki latvijā viņus ieraugot ieraujas, pieraujas maliņā, un ļoti klusiņām lavās prom.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilkate
2010-06-15 11:38 (saite)
Uz iecirkni ved tikai gadījumos, kad pārkāpējs pretojas policijai (nevis ar viedokli, bet ar personas cieņas aizskaršanu, fizisku agresiju, bēgot, utt.), tāpēc "ļaunie, ļaunie policisti, kas piesienas nabaga dzērājiņiem" lielākoties ir pasaku mošķi. Ja normāli atzīst savu stāvokli, tad var tikt galā tikai ar pirksta pakratīšanu bieži vien, jo policisti paši nav bezgala ieinteresēti jaukt patruļas maršrutu, kārtējo šmigotāju vedot uz iecirkni tikai par to, ka viņš ir iedomājies esam ušakova mazdēls vai kas tamlīdzīgs, līdz ar to - līdzvērtīgāks par citiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mena
2010-06-15 11:52 (saite)
Ai, es vienkārši esmu mazais sunīts, kas čavkajet uz lielajiem. Un zini, baigais kaifs. :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2010-06-15 12:11 (saite)
kā cilvēks, kas ir ticis mentu aizturēts par "atrašanos cilvēka cieņu aizskarošā stāvoklī" un dažādiem ar to saistītiem bujāniem gan latvijā, gan ārvalstīs, piekrītu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2010-06-15 12:35 (saite)
tā ir ideālā pasaulē. bet tā nav šī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilkate
2010-06-15 12:46 (saite)
Kā jau teicu - "lielākoties". Gadās jau arī visādi izdzimteņi, kas ar darbu policijā grib kompensēt savus mazvērtības un varas kompleksus, bet tā nav vispārpieņemtā policijas prakse un tas nav tas, par ko priecājas priekšniecība, to uzzinot. Tāpēc jau katram cilvēkam ir likumā noteiktās tiesības apstrīdēt piespriestos lēmumus, visupirms jau vēršoties pie policijas vadības.
Un akmens Valsts policijas dārziņā - viņiem šajā jomā, diemžēl, tiešām ir lielākas problēmas, ar kurām pašai nācies ļoti nepatīkamā veidā saskarties...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2010-06-15 12:48 (saite)
rekur mēs vakar to pašu pārspriedām: http://klab.lv/users/divi_g/1512655.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]stradnieks
2010-06-15 15:52 (saite)
e, tak. viņa pati iesita pļauku, tad vēl divas reizes ar kāju mahajās. armēņi, bļe. karstasinīga tauta. mākslinieki, bohēmisti, uhh, loģiski, ka tā viss beidzās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?