mēneši ([info]meeneshi) rakstīja,
@ 2011-11-18 21:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vēl mazliet par kartupeļiem.
ja kartupeli sagriež ripiņās ar dārzeņu mizotāju, bet rezultātu liek vienā kārtā uz cepampapīra un pa virsu apsmidzina ar eļļu, bet pannu liek 190 grādu karstā plītī, tad, pēc 5-10 minūtēm ir gatavi veselīgi hoummeid čipšveidīgie :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hessin
2011-11-18 23:10 (saite)
Skaidrs.

Man liekas, ka ar parasto rīvi sanāk pārāk biezas šķēles. Bet ar mizotāju šovakar pat izmēģināšu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?