mēneši ([info]meeneshi) rakstīja,
@ 2011-11-18 21:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vēl mazliet par kartupeļiem.
ja kartupeli sagriež ripiņās ar dārzeņu mizotāju, bet rezultātu liek vienā kārtā uz cepampapīra un pa virsu apsmidzina ar eļļu, bet pannu liek 190 grādu karstā plītī, tad, pēc 5-10 minūtēm ir gatavi veselīgi hoummeid čipšveidīgie :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hessin
2011-11-18 22:59 (saite)
Kā tas ir - ripiņās ar dārzeņu mizotāju? Sāk no viena kartupeļa gala un tad it kā griež plānās, plānās šķēlītēs?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2011-11-18 23:06 (saite)
jā :) tieši tā arī ir.
vispār jau kulināro gadžetu pasaulē ir tādas rīves, kur ir viens garens šaurs caurums un ar to tad var ērti "sašķēlēt".
esmu mēģinājusi ar parastās rīves to galu, kur ir divi šaurie caurumi, bet tur kaut kas nepatika.
savukārt ar mizotāju no 1 kartupeļa sanāk riktīgi daudz :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2011-11-18 23:10 (saite)
Skaidrs.

Man liekas, ka ar parasto rīvi sanāk pārāk biezas šķēles. Bet ar mizotāju šovakar pat izmēģināšu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]str
2011-11-18 23:25 (saite)
šitā- ļoti plāni es šķēlēju ar kombainu. tur man ir super smalks rīvētājs;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2011-11-19 00:38 (saite)
nu jā, tiem, kam ir kombains, tiem kombains (ērtības un labumi, hehe). man ir mizotājs :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?