tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2022-02-06 17:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
The Tinder Swindler - komentāros tikai spoileri, nosodījumi un aprunāšana - you've been warned!
Laipni lūdzu pievienoties!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2022-02-06 18:43 (saite)
Tas džeks bija vnk cringe af! Par gaumi nestrīdas, bet šitāda tipa džeki man liekas sekluma etalons bez jebkādas izdomas + arī super nesimpātiski.
Par tām beibēm runājot. Where to even start... OK, es saprotu, viņas negrib nosodījumu un daļēji, protams, jūtu līdzi, kā arī – bravo par drosmi runāt par šo visu kameras priekšā, lai censtos to mērgli apturēt un paglābtu citas. Bet nu kā, kā varēja nepamanīt visus tos red flags un turpināt ticēt? Nereāli vieglprātīgi un naivi!

Lai gan, varu arī saprast – ja Sesīlija savā vecumā sagaida, ka dzīvē notiks tā kā Disneja multenēs, manās acīs tā ir nedaudz diagnoze, kuras dēļ viņa diemžēl kļuva par tā psihopāta upuri.
Pernilla? Diezgan neizprotami, jo viņa iztaisījās par salīdzinoši apķērīgu self-made woman, tāpēc es nesaprotu, kā viņa tik viegli varēja atlaist savu (sūri grūti?) krāto naudu. Mans minējums ir tas, ka viņa varbūt cerēja ar tā Simona palīdzību iekļūt biezo aprindās un tāpēc lika uz visu banku.
Ailīna arī liekas saprotams gadījums, jo viņa, ja nekļūdos, strādāja luksuspreču tirdzniecībā (?), līdz ar to pavilkšanās uz kaut kādu gučīgo šmaucekli salīdzinoši meiko sensu.

Jūsu domas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]laboratorija
2022-02-07 11:31 (saite)
Viņi bija viens otru pelnījuši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]veed_logs
2022-02-07 12:10 (saite)
Lielākais joks jau bija beigās, ka čalis dažus mēnešus atsēdēja, nauda tāpat nebija jāatdot un skat - jau turpina to pašu, ko līdz šim. Nekas nemainās. Neticami. Domāju par tām rētām viņam uz muguras, gan jau kāds bija šo labi noslānījis par šitādiem izgājieniem. Un cerams noslānīs vēl vairāk. Vai vēl labāk - vienkārši likvidēs.

Bet, nu, jā - noliec to čalīti blakus tām visām 3 beibēm. Nu... tur jau jābūt ļoti naivai, lai domātu, ka tas viss ir pa īstam. Tādi džeki tusē ar visādām uz pusi jaunākām modelēm, nevis tādām Disneja multeņu fanēm paša vecumā.

Bet šitā appist... nu, tur vajag iemaņas. Sākumā pat īsti nevarēja saprast, kur ir uzmetiens, un tāpat likās neticami. Brīnums, ja tāds kadrs nodzīvos līdz pensijas vecumam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2022-02-07 13:23 (saite)
Jā, jocīgi, ka nepiesprieda vairāk, jo viņš tomēr diezgan daudzus dokumentus viltoja, ne tikai tās pases.
Par to, ka viņam nekas tām beibēm nav jāatmaksā - nu tas makes sense, jo nav jau aizdevuma līgumu vai jebkā cita, aiz kā aizķerties. Tas, ka viņš sasprauda megabatonus ausīs - par to cietumā neliek.
Gan jau viņam bija visādi psiholoģiskie šabloni sagatavoti, lai mērķētu uz tām, kuras pavilktos uz tādu apvārdošanu, kas, cik nu varēja spriest pēc tām sms, ko parādīja, bija nereāli pliekana un stereotipiska.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]apjukums
2022-02-07 15:16 (saite)
Puppet Master arī ir par līdzīgu tēmu, bet vēl klāt psiholoģiskais terors un upuru izolēšana no apkārtējās sabiedrības. Arī neko nevar padarīt, jo sievietes dodas līdzi (it kā) aiz brīvas gribas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2022-02-07 17:15 (saite)
Paldies, jāiečeko!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2022-02-09 12:54 (saite)
Vakar noskatījos - crazy!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2022-02-07 17:09 (saite)
Bet, ja tā padomā - šis bija tāds ekstrēms piemērs un daudzi no mums domā, ka mēs jau nu uz šitādu neiekristu - sure, gan jau, ka tiešām ne, bet mums katram ir savi vājie punkti, uz kuriem pareizi uzspiežot mūs var apčakarēt citos veidos un situācijās.
Nu kaut vai visi tie pārdevēji, kuriem izdodas iesmērēt preci vai pakalpojumu, kuru tev nemaz nevajag vai arī kaut vai tas, ka attiecībā pret saviem romantiskajiem partneriem vai draugiem mēs esam mazāk kritiski un ticam viņiem vairāk nekā random svešiniekiem vai mazpazīstamiem cilvēkiem.
Šis vnk bija ekstrēms gadījums un es pieņemu, ka ne jau visas uz viņu pavelkas un gan jau viņam ir/bija jāiespringst, lai atrastu pareizās kandidātes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?