tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2022-01-17 01:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dažas šausminās un nesaprot, kādās šaubīgās kompānijās jāuzturas, kurās kāds atļaujas kniebt dibenā.

Piemēram, šādăs: vasaras pēcpusdienā braucu ar velo no mx sacensībām uz attālo autostāvvietu. Kāds garāmbraucoša auto pasažieris domāja, ka tas būs baigi forši, ja viņš izlieksies pa logu un iesitīs man pa dibenu.

Tāpat vienā LV klubā esmu piedzīvojusi slaveno "grab em by the pussy" no kāda aspiring trampista. Kā var ienākt prātā darīt kaut ko tādu? Tieši kāda ir tā loğikas ķēde galvā?

Kaut kādā ziemas vakarā gāju mājās no sabiedriskā, kad piesējās kaut kādi iedzēruši krievi. Viss, protams, sākas ar ğevuška, bet kad ğevuška ignorē, retorika mainās.

Visi tie catcall un dibenā kniebieni nav "nekas". Tie ir "kaut kas", kas nosēžas atmiņā un tur arī, diemžēl, paliek, pat ja tos neprasās izrunāt psihoterapeita kabinetā.

Tā kā es totāli esmu tās beibes pusē, kura tviterī ierakstīja, ka esot sākusi skriet pakaļ džekam, kurš viņu vēlā vakarā izlēma catcallot, savukārt tviteris aizrunājās līdz tam, ka viņa ir psihopāte ar Baskervilas suni, kura uzdevums ir sakropļot Bolt kurjeru un, protams, pats galvenais trumpis - viņa taču nav nemaz tik smuka, izklausās neticami, ka viņu kāds catcalloja.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kraankraans
2022-01-17 02:16 (saite)
Varu pateikt tikai to, ka piekrītu absolūti visos punktos. Sevišķi (sievišķi haha) patika doma par suņu uzrīdīšanu Bolt kurjeram. Es tikai ar kāju iespēru pa Bolta kasti, pat kurjeru nesitu, bet mani jau nobanoja no appas.

(Atbildēt uz šo)


[info]polija
2022-01-17 06:03 (saite)
Es šitos "Hello, beautiful!" atklausījos jau Kiprā pirms padsmit gadiem. Arī no visiem šitiem "melnajiem". Vienīgais, ko vnm atbildēju, bija "fuck off". Sanāca ar viņiem pakomunicēt arī vairāk - nu ir viņi, atvainojos "stulbi". Normāli nesaprot.
Totāli saprotu beibi. Ja nakts vidū uz ielas piesienas - vienalga kādā valodā, man ar būtu bail. Un uzbrukums IR labākā aizsardzība. Joprojām. Nūdistu pludmalē šitiem dročītājiem, kas ierauga vienu pašu kailu sievieti, un sāk spietot riņķī bariem vien, arī esmu ar pipargāzi pakaļ skrējusi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2022-01-17 11:03 (saite)
Mani vakar tā sakaitināja tie, kuri viņai sabruka virsū!
Izlasot viņas pirmo tvītu par šo tēmu, manuprāt, tas bija rakstīts ar ironiju un izsmieklu par to, ka tas džeks tāds zaķpastala vien ir, māk tikai ar riteni un muti Rīgā braukt.

Man likās, ka šobrīd valdošais konsensuss bija nonācis līdz tam, ka catcalling ir vismaz sliktu manieru līmenī, bet nu laikam es sagaidu no cilvēkiem pārāk daudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-01-17 18:32 (saite)
Palasīju twitteri, tiešām baisi, galvenokārt par līdzpilsoņiem.

#teamzane

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2022-01-17 19:08 (saite)
Jā, šodien man tur bija reāli produktīva diena matu skaldīšanā ar man uzliktu banu nobeigumā. I call it a success!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-01-18 01:51 (saite)
Iegooglēju kas tas ``cat calling`` ir, manuprāt tas ir vērtējams kā uzbrukums. Attiecīgi atbilde CS vai pepper spray sejā, ja nav - matu laka vai dezodorants, efekts mazāks bet arī pietiekams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]polija
2022-01-17 23:06 (saite)
ak jā - palasot tos komentārus, tur tiešām šķita wtf. Jo tas oriģinālais twīts bija tiešām tāds ar ironiju un sakarīgs, a tur protams, uzreiz panesās viss "zieds"..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2022-01-17 23:16 (saite)
Vislielākās traumas guva, protams, Bolt kurjers un pēc tam, vai arī tik pat smagus morālos bojājumus cieta arī Ance, jo viņa tika nosaukta par aprobežotu savu absolūti pamatoto pieņēmumu dēļ, ka Zane esot gribējusi izmantot savu suni, lai tas sakož un sakropļo to netaktisko (kā man viens džeks viņu noraksturoja ) kurjeru un vai tad ko tādu ir iespējams ignorēt, piedot un aizmirst?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2022-01-17 23:46 (saite)
Mani tikai drusku šokēja tās dāmas, kas aizstāv “komplimentu teicēju”, jo, nu, būsim godīgi, tādu sieviešu ir pilna Latvija, kam visādas itālijas un gruzijas ir sapņu zemes dēļ šarmantajiem vīriešiem, kas prot teikt komplimentus.

Es visvairāk apstulbu pie visnotaļ cienījama arhitekta kunga replikas, ka pieklājīgi būtu, ja bolt kurjers būtu pajautājis “what are your pronouns?”. Conservative trolls gonna troll.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2022-01-18 01:01 (saite)
Bet paši noteikti uzskata, ka ir iejūtīgi un progresīvi un vnk neticami adekvāti, kuri jebkurā dzīves situācijā rīkojas kā pēc grāmatas.
Un visi tie piemēri, kas tiek celti galdā - catcalling tiek salīdzināts ar uzrunu Dear vēstulēs - par to taču neviens uz ecēšām nelec, vai kāda veca kundze kādu uzrunā love vai darling. Un kāda no mean girls flanga uzskata, ka viņai jāpaziņo, ka tai Zanei nedrīkst braukt uz ASV, jo tur viņa kādu vēl novāks. Man reāli asinis uzvārījās, sen tā nebija bijis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]polija
2022-01-18 12:00 (saite)
reāli vajadzētu tās visas fanu kluba meitenes, kas ilgojas pēc šādas uzmanības aizsūtīt nez, uz šitām visām zemēm, kur šī cilvēku šķira ir savilkusies biezākā slāni. Tad redzētu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?