tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2021-08-04 16:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kolēģa vecmāmiņa vakarnakt nomira, jo saslima ar Covid. Bija ielikta ICU, it kā stāvoklis esot vienbrīd uzlabojies un tad pēkšņi strauja pasliktināšanās un nāve.
Nebija vakcinējusies, 86 gadi, bija visādas citas saslimšanas fonā un pirms kāda laika arī pārciesta sirdstrieka bõnusā.

Tikmēr, cits kolēģis (vecumā ap 25) nav darbā otro dienu pēc tam, kad dabūja otro Pfizer vakcīnu blakņu dēļ. Nezinu, konkrēti kādas.

Runājot par A/PAR naudas izmešanu rīkojot vakcīnloterijas tingeltanteli - interesanti, kāda ir statistiskā iespēja tajā vinnēt? Hei, potējies pret Covid, tev ir 0.0000001% iespēja tajā vinnēt! Kuru tas motivē? Daudz lielāka iespēja bija vinnēt Pavļuta cenu aptaujā - tā bija galvenā balva, kas nonāks vispareizākajā kabatā. Vispār, puskaraļvalsti atdotu par iespēju paklausīties kā Pavļuts & Co nonāca līdz idejai par šo kā labāko veidu motivēt vakcinēties Latvijas folija cepuru komūnu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeltens
2021-08-04 17:57 (saite)
Vispār, puskaraļvalsti atdotu par iespēju paklausīties kā Pavļuts & Co nonāca līdz idejai par šo kā labāko veidu motivēt vakcinēties Latvijas folija cepuru komūnu.

Nedomāju, ka kāds tur uztraucas par folijcepurēm. Stilīgāk ir uztraukties par partijas kasi, sponsori pelnu, savu kabatu un tādām lietām. Varbūt vini mazliet nervozē, lai neviens nepamana, ka viniem īstenībā p..j par folijcepurēm.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-08-04 18:11 (saite)
Loterijas ideja kā pagodinājums viņu azartspēļu biznesā iesaistītajiem sponsoriem.

Redzot kā Latvijas Attīstībai kāš naudu savām tribīnēm (satori, Rīga TV24) caur VKKF un SIF, man nav nekādu ilūziju, ka arī šis pasūtījums ir nonācis pareizajās rokās. Uzņēmumā, kas dibināts tikai pagājušajā gadā, kuram ir kopā 3 klienti un 11 projekti: http://buzzdivision.net/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-08-04 18:28 (saite)
Bet es tiešām domāju, ka vini nav galīgi stulbeni un sen ir sapratuši, ka līdz rudenim nekādas folijcepures nesavakcinēs, bet hei - kāpēc neiešnaukt mazliet naudas loterijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]veed_logs
2021-08-04 21:11 (saite)
Interesanti būtu salīdzināt, kāda ir iespēja vinnēt tajā loterijā un salīdzināt varbūtību nonākt slimnīcā, ja saslimsti ar Covid un neesi vakcinējies. Cipari būtu interesanti. Bet jebkurā gadījumā šī loterija ir domāta tiem cilvēkiem, kas nevadās pēc skaitļiem vai racionāliem argumentiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-08-04 21:19 (saite)
Paldies, ka paskaidroji par mērķauditoriju, man, kā sievietei, tas bija tik neskaidrs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?