tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2021-07-08 21:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mapatgnidrologveidīgo loğika:

a) sieviete uzvelk ērtas drēbes, nekrāsojas - ak šausmas, lūk, kur mūs novedis feminisms, ķirzakcilvēki un alfabētu pārstāvošās organizācijas! Kā viņas uzdrošinās izskatīties neseksīgi manu acu priekšā!

b) sieviete uzvelk kaut ko seksīgu vai miesu vairāk atsedzošu apğērbu - cik briesmīgi, tās maukas taču tā vien pašas uzprasās, kāpēc gan nevar apsegties ar segas pārvalku! It īpaši jau mazgadīgās, jo es netieku galā ar savām domām!

Inceļu un imbeciļu patriharhālajai kliķei nekad nav labi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeltens
2021-07-09 13:31 (saite)
Es 12-15 gados pilnīgi noteikti ģērbos "kā mauka", jo bija modē īsi svārki un kurpes uz nenormāli augstām platformām, kādas tagad laikam tiešām redzamas tikai pornofilmās, bet mēs pirms 20 gadiem mierīgi klunkurējām pa ielām, un krāsoties arī sāku agri un sākumā pilnīgi noteikti pārspīlēju ar kosmētikas daudzumu.
Vai mani uztrauca, ko par mani domā kaut kādi novecojoši tētuki zeķēs un zandalēs? Nē, necik, uzskatīju viņus par stulbiem lohiem kā gandrīz visus pieaugušos. Tagad pieaugusi redzu, ka attiecībā uz tiem tētukiem man bija pilnīga taisnība, lai cik balti, nebalti vai totalitāras valsts apspiesti viņi arī nebūtu - lohi paliek lohi.

Un tā uztraukšanās par ""bērnu seksualizāciju""vispār ir nevietā. Manuprāt, bērni tiek seksualizāti krietni mazāk nekā agrāk , tagad to vismaz atpazīst un par to runā un uztraucas, mēs skatījāmies ""Sekss un lielpilsēta " un domājām, ka tā ir īstā dzīve.,ko atdarināt

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-07-09 14:03 (saite)
Neskatoties uz to, ka pārsvarā esmu ģērbusies ne īpaši seksīgi nevienā vecumā un krāsojos arī ļoti maz, tas mani nav nekādi pasargājis no sleazy komentāriem vai nesankcionēta iegrābiena manā dibenā dejojot klubā.
Gnidrologs un mapats vnk gribētu šariata likumus, nespēj tikt galā ar Eiropas brīvību. Īsi topiņi un svārki izraisa dusmas, liek domāt, ko "citi" varētu par šādi tērptu sievieti padomāt vai pat izdarīt. Ar uzsvaru, ko tie citi, ne jau viņi, viņi taču tikai patriarhāli uztraucas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-07-09 14:28 (saite)
Man liekas, ka dibenā kniebēji ir cita suga. Šitie, kas nosoda trūcīgi ģērbušos sievieti, nekad nesaņemtos uz tādu konfrontāciju, par kuru no kašķīgākas mamzeles var arī atrauties. Šitie vienkārši sēž un siekalojas, un maskē savas ilgas pēc pretējā dzimuma atzinības zem nosodījuma.
Dibenā kniebēji parasti ir pašapzinīgāki un par sexy apģērbiem izsakās atzinīgi. Nu tur visādi džilindžeri, kas sludina, ka sievietei arī mājās jāstaigā augstpapēžu kurpēs utml. ideoloģija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divas_zosis
2021-07-09 15:21 (saite)
SEXBOMB

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?