tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2021-07-08 21:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mapatgnidrologveidīgo loğika:

a) sieviete uzvelk ērtas drēbes, nekrāsojas - ak šausmas, lūk, kur mūs novedis feminisms, ķirzakcilvēki un alfabētu pārstāvošās organizācijas! Kā viņas uzdrošinās izskatīties neseksīgi manu acu priekšā!

b) sieviete uzvelk kaut ko seksīgu vai miesu vairāk atsedzošu apğērbu - cik briesmīgi, tās maukas taču tā vien pašas uzprasās, kāpēc gan nevar apsegties ar segas pārvalku! It īpaši jau mazgadīgās, jo es netieku galā ar savām domām!

Inceļu un imbeciļu patriharhālajai kliķei nekad nav labi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2021-07-09 11:44 (saite)
Nope, "jāatbild par saviem vārdiem un darbiem" es kā reiz domāju, ka visādiem mapatveidīgajiem ir jāfiltrē, ko viņi runā un dara.

Piemēram, par to, ka nav iemesla kādu saukt par mauku apģērba dēļ. Vai arī tas viņa lepnais paziņojums pirms kāda laika, kāds viņš esot bijis varonis pieprasot kasierei novilkt masku, lai ar viņu sarunātos. Kurš normāls cilvēks tā rīkojas? Nē, viņš spirinās pretī, ka viņu tagad cenšoties piekārt pie lielākā zvana. Tas ir tas par ko es ironizēju runājot par "balto vīriešu genocīdu".

Tas, ko tu saki - tas ir tavs wishful thinking.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]artis
2021-07-09 11:51 (saite)
Par mapatu neko nezinu. Komentēju par Latvijas sabiedrību un ideoloģisko jēdzienu "baltie vīrieši". Koloniālisma studijas (Colonial Studies) nav mans "wishful thinking" (pie mana iepriekšējā komentāra ir iesaitēti 2 raksti).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-07-09 13:03 (saite)
Bet ko tad daži labi Latvijā dzīvojošie uztraucas, ka baltais vīrietis (viņi) tagad ir visvairāk apspiestā minoritāte? To tu viņiem vari borēt, bet tieši viņi ir, kas šo frāzi izmanto, lai raksturotu savu situāciju (jo ir lūzeri un netiek galā ar faktu, ka dzīve nav izdevusies, kā gribētos un tagad vairs nevar sievietēm uz ielas uzsvilpt vai uzšaut kādai oficiantei pa dibenu krogā - tur tā lielā sāpe).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]artis
2021-07-09 13:30 (saite)
Ja viņi to attiecina uz sevi, tad tā, manā ieskatā, ir kļūda. Uzšaut kādai oficiantei pa dibenu nevajadzētu, neatkarīgi no sava statusa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?