tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2021-02-15 19:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā latviešu politiķu vakcinēšana tikai kārtējo reizi apliecina, cik nevienlīdzīgi cilvēki Latvijā un cik viegli apiet rindu, ja esi kaut kāds sūda politiķis.

Stāvvietu caurlaides, vakcīnas, vienalga. Jūs tur, visi, zūmojiet savā mājdirnē, savukārt politiķi, tie jau nu gan tādā veidā neko nevar risināt un bez vakcīnas nu nekādi!

Ja gribēja popularizēt vakcinēšanos, būtu labāk vakcinējuši Paulu, Dreği, Uļjanu Semjonovu, kaut Ždanoku (mūsējo, joptvai, haha), bet kuru gan iedvesmo blāvais Bērziņš, zemtupelnieks Zatlers vai kaut kāda tur Petraviča! Un pat ja Levits ķelli noliktu, kāds vispār pamanītu viņa trūkumu? Pilnīgi tukša vieta!

Un jo īpaši stulbi tādēļ, ka vakcinēšanas progresa ziņā ir gandrīz pēdējā vietā ES (tikai Bulgārija aiz Latvijas).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2021-02-15 21:10 (saite)
nu par šo jau bija arī TW teksti: influencēt būtu jēga, ja mums šobrīd vienīgā problēma būtu vakcinēties gribētāju trūkums..
Ir 7k vakcīnas, kuras tās pašas nejēdz izpotēt (potē pa 20 dienā), pieteikušos cilvēku skaits jau virs 100k, bet vakcinē tur nezinu kkādus ierēdņus?? Wtf?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-15 21:13 (saite)
Pilnīga izgāšanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2021-02-15 22:01 (saite)
Stingra rindas ievērošana man šķiet diezgan nesvarīga, bet vispārīgi tev piekrītu – valdība ir atkal izgāzusies ar savu argumentāciju, kāpēc viņiem pienācās ātrāk.

Šodien lasīju, ka pat Bils Geits nav saņēmis vakcīnu, bet pacietīgi gaida savu rindu, kura viņam kā parastam pilsonim pienākas. Tieši tāpat gaida daudzas VIP.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-15 22:20 (saite)
Jā, ja vakcīnu netrūkst, tad es par to, lai viņas špricē visiem pēc kārtas, kas vien vēlas un var ierasties punktā ASAP, ja ir aptrūkušies gribētāji riska grupās un medpersonāla vidū.
Bet te poti dabūja tikai tādēļ, ka sagadījās būt ministru kabinetā un lēmēju krēslā.
Padomju laiki Latvijā joprojām nav beigušies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2021-02-16 05:41 (saite)
nu tak ne jau tikai! Tur bija kaut kādi vēl saraksti. MK jau bija tikai viens no... Nezinu, cik tālu tur palika tas viss, bet lasīju tekstu arī, ka Kara muzejā mums strādājot VIP personas, utt..
Vispirms nolaiž ažu ar vakcīnu iepirkumu, uztaisa vakcināciajs biroju "profesionāļu piesaistei"(jau kaut tā ka pie tā pīrāga jātiek) un pa mēnesi valdība + vakcinācijas birojs izdomā, ka visjēdzīgākais ir apiet vakcinācijas plānu, bet sākt vakcinēt VIP personas.
Kkur uzreiz pēc Viņķeles nomešanas lasīju, ka esot baigi valdībā spiests uz to, ka vajagot MK utt. vakcinēt, cik sapratu, viņa bija uzstājusi uz standarta plānu - pa grupām. Tad nu likās, ka - atmazkas. Tgd šķiet, ka mok arī nemaz nebija atmazkas..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2021-02-17 10:12 (saite)
Muhaha, viņi tikai izpildīja tautas gribu! Jo tauta bļāva: "Mēs jau nu neies pirmie čipoties, lai tie tautas kalpi, politiķi paši iet pa priekšu". Nu ko, aizgāja arī, bet ATKAL tautai viss slikti, lol.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-17 12:34 (saite)
Nu, stulbeņu balsis ir tiešām tās skaļākās.
Cik lielam idiotam jābūt, lai uzskatītu, ka vakcinēšana = čipēšana un ja stulbie zābaki nezina, ka ir šļirces, kuras ievelk adatu pēc injekcijas, lai medpersonāls nejauši nesadurtos un neinficētos no kāda slimā (ar AIDS u.tml., ne COVID), bet tā vietā vērpj savas sazvērestības teorijas, tad šeit arī rezultāts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-02-17 13:29 (saite)
Latvijā ir ļoti liela dezinformācija un ticība visādām sazvērestības teorijām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-17 17:52 (saite)
Ne tikai Latvijā, bet latviešu stulbums grauž vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2021-02-17 17:53 (saite)
Vai drīzāk - kožas acīs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2021-02-17 13:32 (saite)
Ja ne čips, tad 5G putekļi un daču embriju gēni, pilnīgi noteikti :))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kaszczejs
2021-02-17 23:42 (saite)
Ja nevakcinētu politiķus, drīz vien vakcinēties gribētāju nebūtu atlicis ne 10%. Bez tam, daudziem ir aizdomas, ka viņi vakcinēties patiesībā neriskēja un pieņēma šo kristību ar ūdeni.

Ja viņiem to vakcīnu būtu vajadzējis, viņi to dabūtu (un visdrīzāk arī dabūja) pirmajā dienā bez kādas TV.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?