tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2020-12-01 18:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:descendum

Pūču ģimenes pisniss

In other news. Abām rokām, abām rokām grāb!

Lieliski, kamēr Jurčiks šeptē VARAM (kopš 2019. gada sākuma), kas uzrauga SIFeli (VARAM pārstāvis padomē - ministrs), tikmēr Zaigojošā  savā Ascendumā uzņem SIFeļa piešķirto finansējumu (un arī pirms tam). Kad apnīk tikai saņemt, tad aizrotē uz SIF direktrises krēslu, lai izbaudītu arī piešķiršanas prieku, turklāt diezgan brangi - lielākais Ascendum iešķiebtais finansējums ir 2020. gadā.


Starp citu, reāli cool ir tas, ka finansējums ir piešķirts ziedošanas kampaņas izstrādei - tā, nodokļu maksātāji, jūs samaksājāt par reklāmu, lai satori/ascendum izvilktu no jūsu kabatām vēl vairāk. BRAVO!





(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mranarhs
2020-12-01 23:37 (saite)
Vai Satori kaut ko no naudas ir iztērējis kaut kā ne pa ķeksi? Kaut kas ir notrallināts kokaīnā, kāds uzcēlis privātmāju vai vienkārši baksus pārskaitījis uz neskaidru kontu Bahamu salās?

Ja nē, tad par ko ir cepiens?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2020-12-02 17:02 (saite)
Kāpēc ideoloģiskām avīzēm vispār kaut kas jāpiešķir? Ko viņi dod tīri neitrālam cilvim "no kultūras viedokļa"? Nu un tās amatpersonu rokādes starp piešķīrējiem un piešķiramajiem, protams, tīrākā latviešu dzīvesziņas klasika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?