tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2020-12-01 16:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:descendum

Beidzot apkopoju VKKF mājas lapā pieejamos datus par piešķirto finansējumu visās mērķprogrammās un regulārajos projektu konkursos. Kaut gan es ļoti centos, iespējams, ka varbūt kaut kas minimāli ir palaists garām, jo tās mērķprogrammas ir sasodīti daudz (it īpaši 2020. gadā saskaldītas kā mati) un mēdz mazliet mainīties katru gadu. Manuprāt, Ascendum un tajā strādājošie ir mūžīgā interešu konfliktā un atspoguļo ļoti vienpusēju viedokli caur savu tribīni satori.lv un izmanto to konkrētas partijas atbalstam, popularizēšanai.



Lūk, šeit ir kārtējais ieskats. Iepriekš es lielākoties fokusējos uz regulārajiem projektu konkursiem un konkrētām nozarēm, bet pēc kādu 8-10 h darba man tiešām bija pārsteigums, cik daudz Descendum ir iekāsis no VKKF. 

Tikai 100k mazāk nekā piešķirtais finansējums  visa Kurzemes reģiona apgaismībai :D

Pagaidām bez lj-cut, ielikšu vēlāk.



Kā redzams, literatūras un starpdisciplinārā nozare ir tās, kurā Ascendum saņem vislielāko finansējumu. Un tieši šo nozaru komisijās strādāja/un šobrīd strādā ar Ascendum un Kabatas attīstības partiju saistīti cilvēki. P.S. Pirmais * - Antonijai, ** - Dačukam un *** - Zaigucim. Aizmirsu pievienot, SORRY, ja!




(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mranarhs
2020-12-02 22:01 (saite)
A tu esi kaut kāds anonīms ķēms laikam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2020-12-02 23:56 (saite)
Vai, vai, kādam bail nokāpt vai drīzāk nokrist no šekeļu mīšanas savējo tusiņa augstā zirga (vai šprices). Roka roku mazgā, sovok.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?