tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2018-02-07 11:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Diemžēl nāksies apbēdināt, bet mani lauku radinieki (tas laikam ir kaut kāds negods, kā saprotu) ir vienmēr bijuši daudz smalkjūtīgāki par izglītotiem liberāļiem un ar jautājumiem par bērniem un precībām nav uzbāzušies, kā arī neizmanto šo manu statusu, lai katrā izdevīgā gadījumā bāztu acīs, ka jebkura mana komentāra/viedokļa pamatā ir tas, ka man nav bērnu un/vai gredzena pirkstā.

Tā kā sorry, Ingmār, bet tev (un ne tikai tev) vēl tikai augt un augt līdz to cilvēku līmenim, kuri ikdienā mēž kūti.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2018-02-07 15:18 (saite)
Negācijas izraisa tavs paštaisnums un personība nevis tavi bērni vai bērnu pieminēšana. Izlasi vairākas reizes, ja nedalec ar pirmo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sramgni
2018-02-07 15:54 (saite)
OK, es tiešām izlasīju visu, kas te ir apkopots. Secinu, ka esmu rīkojies stulbi, atkārtoti psihoanalizējot tavus ierakstus un norakstot tavu attieksmi uz kaut kādu negāciju novirzīšanu. Skaidrs, ka tev var nepatikt, piemēram, vecāku tendence lietot deminutīvus vai veids, kā tiek rakstīts par bērniem, vai vēl dažādas lietas, un tas īstenībā esmu bijis es, kas tam uzreiz pievērš uzmanību un ceļ brēku. Es nevaru tev atvainoties par to, ka tu man besī, bet es nožēloju, ka atkārtoti esmu izmantojis paša izdomātu "nelaimīgās zilzeķes" tēlu uzbrūkošos komentāros. Pats neaptvēru, ka esmu to darījis tik regulāri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2018-02-07 16:00 (saite)
Varu apsveikt ar uzvaru spēlē "gudrākais piekāpjas"!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?