tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2016-01-03 15:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:vkkf

Jā, kas vēl jauns literatūrā & naudā & sakaros.

Piemēram, Noras boifrendam piešķirti 1500 EUR neizsakāmi noderīgās un nepieciešamās latviešu-gruzīnu, gruzīnu-latviešu vārdnīcas sastādīšanai (kopā vārdīcas sastādīšanai piešķirti 3000 EUR). Nu cik cilvēkiem tā vārdīca būs vajadzīga? Nu, varbūt bēgļu programmas ietvaros, ja Krievija atkal iebruks Gruzijā un gruzīni bēgs uz Latviju. Bet nu cik daudz latviešu vārdu nepieciešams iemācīties, lai tiktu cauri Latvijai tālākai nokļūšanai uz Vāciju? Nu tā, ne īpaši daudz, man šķiet.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2016-01-03 19:00 (saite)
Tu arī salīdzināji, Latvijas cept gribētāju un snovotāju/slēpotāju skaitu. Protams, ka pavārgrāmatas latviešu valodā potenciāls atmaksāties ir ievērojami lielāks nekā grāmatas par snovošanu/slēpošanu.

Nevajag novirzīties no tēmas - labāk pasaki, grāmata latviešu valodā par snovošanu/slēpošanu un foršākajām vietām, kur to darīt - kāds tiešām tic, ka kaut kas tāds varētu atmaksāties?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2016-01-03 19:09 (saite)
Jebkura veida literatūru mazajās valodās vispār nedara, lai atmaksātos. Tā ir sirdlieta, kur kkf vai citādi piesaistīti sponsori palīdz tikt cauri pa nullēm. Tomēr ir nozares, kur tas, ka esi autors piedod cilvēkam zināmu splendoru. Tāpēc cilvēki turpina ar to nodarboties. Jo, protams, gandrīz visu var atrast googlee un nokačāt pa velti. Tas ko nevar ir tieši šie autordarbi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2016-01-03 19:09 (saite)
Neesmu interesējusies, vai vispār kas atmaksājas, bet domāju, ka teorētiski varētu atmaksāties labāk nekā kārtējā savā nabā skatīšanās daiļliteratūra, kas tavā nākamajā ierakstā minēta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?