tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2015-09-23 17:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:vkkf

Hahahahahahaha (paldies, sara)

http://www.diena.lv/latvija/zinas/km-un-vkkf-apturejusi-finansu-plusmu-literaturas-centra-iespejams-izsaimniekotas-naudas-del-14112916?cp=1#comments

Foršākais jau tas, ka Vērpe atzīst, ka jau bija aizdomas, bet naudu turpināja piešķirt. Visas tās fucking ekspertu grupas, kas izlemj, kam piešķirt naudu - man jau sen likās, ka pēc tam diez vai kāds čeko kāda ir atdeve, kāds ir rezultāts. Un te nu beidzot ir viens gruntīgs rezultāts.

No komentāriem pie raksta:
"LLC Padomē ir Artis Ērglis un Arnis Nīcgalis. Padome ir uzraudzības institūcija! Dibinātāji ir Liāna Langa, Nora Ikstena, Maima Grīnberga, Pauls Bankovskis, Pēteris Bankovskis, Pēteris Dragūns, Karstens Lomholts, Ieva Lešinska, Kārlis Vērdiņš, Andris Grīnbergs un Vaira Vīķe Freiberga. LLC vada Jānis Oga un projektus vada Juta Pīrāga. Lielākiem projektiem tiek nolīgti profesionāļi."

Shēmotājs Pēteris Bankovskis ar'! Kur langas, ikstenas, tur nauda tiek šķērdēta. Klapējiet tak to Rakstnieku izklaižu māju Ventspilī ciet.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sara
2015-09-23 18:46 (saite)
tiesji ta !:)

Reali- Langa, Ikstena, Bankovksis- ka tik neko nedarit- skaisti dirst, zjeloties, ka valsts sjamos neatbalsta u7n skaisti pakast nodopklju maksataju naudu ! Fantastiko !

Un man patika,. ka Tu jau par viniem biji rakstijusi !

(Atbildēt uz šo)


[info]extranjero
2015-09-23 21:41 (saite)
Apsveicu, tava zvaigžņu stunda :)

Bet tā jau ir, ka kamēr visiem būs tāda naiva attieksme – "cerēsim, ka tā bija tikai kārtībā nesavesta grāmatvedība" – tikmēr arī šādi projekti vadītāji jutīs, ka viņiem viss tiks piedots un atļauts. Bet jābūt – trust, but verify.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]amievil
2015-09-26 15:14 (saite)
viņa jau nav vienīgā, kas vēro un redz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?