tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2015-06-05 00:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaut kad šorīt sacīju dzīvesbiedram, ka aiz sienas viss kaut kā mierīgi, ka tik spraigais spāņu seriāls nav beidzies ar vienam otra nožmiegšanu. Vilku pieminēt ilgi nevajadzēja, vakarā karstasinīgais pārītis (patiesībā, lomu sadalījums tur ir tāds - spalgais motorzāģis un dobjais bubinātājs) attiecības skaidroja īpaši dramatiski. Katrā ziņā, spalgais motorzāģis (viņa ir knapi tam savam džekam līdz plecam, bet ticu, ka viendien iziešu priekšnamā un tur tas džeks gulēts, pārzāģēts uz pusēm gan) deva vaļā uz pilnu klapi, mainot toņkārtas tā, ka operdziedtājās nervozi rij kūkas kaktā, bet performanci noslēdza ar īpaši izjustu apraudāšanos no kura pat akmens mīksts paliktu, ja vien tas būtu iespējams (ja viņa raudātu lavu).

Un kad viņi taisa tos savus (pārsvarā - diezgan monolodzīgos) escandalo, vienmēr atceros, ka viens no šejienes draugiem, kurš ir dzimis Kolumbijā, man reiz teica, ka pats viņš izvairoties no latino čikām, jo viņas esot psihas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]racoon
2015-06-05 08:40 (saite)
Mums reiz bija gadījums, aprakstīju to arī cibā. Vecajā dzīvoklī aiz sienas ar skandalēja un pēc skaņas bija skaidrs, ka piedevām palaida rokas. Reiz, nelielās viesībās, kad šie sāka savu ikvakara trādirīdi mēs sagājām pie sienas un ar sākām līdzīgās toņkārtās tupa bļaut. Uz mirkli iestājās klusums. Pēc piec min bija zvans pie mūsu durvīm aiz kurām stāvēja kaimiņu "stiprākā" puse un agresīvā tonalitātē pieprasīja pārtraukt jaukšanos viņu dzīvē un ņirgāšanos. Apstulbinoši, ne? Vārds pa vārdam, līdz viņš dabūja pa muti. Tā pamatīgi. Nolaidām vēl pa diviem kāpņu posmiem uz atvadām ar. Un zin kas bija, pēc 40 min. kad šis ieradās ar mentiem, kuri starp citu visas mūsu mazās viesības noguldīja uz zemes ar seju grīdā (dikti nepatīkami) , visai karavānai no muguras vilkās sieva kura nebalsī bļāva - cilvēku izkropļojuši, varmākas, slepkavas. Vot tā vot. Jāatzīst gan, ka to kaimiņu pamatīgi toreiz nozilināja, pēc protokola divi zobi, ribas un neskaitāmas hematomas. Un smadzeņu satricinājums topingā.

(Atbildēt uz šo)


[info]evy
2015-06-05 11:32 (saite)
jaa, latino chikas ir psihas. to visi latino dzheki saka :D

(Atbildēt uz šo)


[info]kbrgs_
2015-06-05 14:48 (saite)
tad tikpat labi var teikt, ka visas latino čikas ir psihas, jo visi latino džeki ir neuzticīgi un palaiž rokas

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kbrgs_
2015-06-05 14:52 (saite)
vai otrādāk. ESCANDALO!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2015-06-05 20:59 (saite)
Manam ierakstam, pirms publicēšanas, bija papildparagrāfs par tēmu, ka latino čikas, iespējams, izved tas, ka latino džeki ir īsti dulburi, bet tad kaut kā nenopublicēju.

Trakākais ir tas, ka es nesaprotu, par ko viņi kasās un man grūti saprast, kurai komandai pieslieties!

Ja viņi sāktu viens otru sist, tad iejauktos, bet tā - lai tiek paši galā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kbrgs_
2015-06-06 00:43 (saite)
pa viduci mesties!!! tas mans instinkts vienmēr - aurojot mesties pa vidu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]8
2015-06-05 16:39 (saite)
Saule slikti ietekmee sievietes :D

(Atbildēt uz šo)


[info]marija
2015-06-05 20:41 (saite)
Kaut kā likās skaisti, lai gan tas ir gbezgaumīgi un truli stulbi. Bet tāpat šarms

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?