tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2015-04-27 12:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Draudzenes bilžu galerija ar "atceries padomju laikus" slimnīcas ēdieniem (cīsiņi + makaronu salāti brokastīs vulgaris) lika aizdomāties par tēmu "ja es būtu lielas slimnīcas saimniec(ist)iskā vadītāja Latvijā".

Situācija visnotaļ neapskaužama tikai viena iemesla dēļ - baigi maz naudas, lai izvērstos.

Ar brokastīm visnotaļ mazākā bēda - vannas lieluma katls ar dažādu graudaugu pārslu biezputrām ik rītu + "Jo tas ir veselīgi" banneris uz putras izdales ratiņiem - problem solved.

Savukārt pusdienas un vakariņas, kurās jāapvieno ātri + lēti + var iztikt ar nelielu nemotivētu virtuves darbinieku skaitu + maza iespēja, ka izsauks alerģisku reakciju + nesatur GMO un ķīmiskas vielas + veselīgi + barojoši (nu tā, lai nebūtu sajūtas, ka esi kļuvis par dalībnieku Svara vērotājos piespiedu kārtā) - lai jums veicas šajā rēbusā!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mena
2015-04-28 15:37 (saite)
Pēdējo četru gadu laikā esmu bijusi Gaiļezerā 2 rezies, Stardiņos 1 rezi un Dzemdību namā 1 reizi, un jāsaka, ka visur baroja ļoti ok. Vismaz man nebija pretenziju ne pret sastāvu, ne izmēru (man garšo putras), un drīzāk kaitināja radinieku pienesumi, - jo tā jau maz kusties, līdz ar to arī ēst gribas mazāk, un ar slimnīcas ēdienu pilnībā pietiek, plus nez kāpēc nes neveslīgās bulciņas, vai kaut ko neatļautu (pēc operācijas), un tā... Vienīgi izbrīnīja salda, melna tēja Dzemdību namā pirmsdzemdību nodaļā, bet tas nu tā.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?