tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-12-29 17:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:descendum

Rakstīts pūce, skatos - vepris.
Jā, šis tēls, kā izskatās, bez skandāliem to kabatas attīstību izveikt nevarēs: http://pietiek.com/raksti/gandriz_miljons_no__expo_2015__naudas_izterets__savejiem__

Toties literātu stūrītis jau ir uzcepis rakstu par to, cik briesmīgi, ka Ekonomikas ministre neļauj cilvēkiem strādāt, DARBS taču ir ieguldīts, ak vai, ak vai! No kurienes vējš pūš, zināms. Nekodīs taču rokā, kura baro (caur sievas vadīto labā & gaišā kantorīti).



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]veed_logs
2014-12-30 12:22 (saite)
Kad dzirdēju, ka ekonomikas ministre atcēlusi dalību expo, man likās, ka beidzot pa ļoti ilgiem laikiem valdībā ir pieņemts lēmums, kas man šķiet tiešām labs. Tā jau likās, ka tam sekos kašķi, jo tie 7 vai cik tur tie miljoni kādam iet secen. Skaidra lieta.

Ja tā paskatās to expo izstādi, tad kopumā ir ļoti apšaubāma tās nepieiešamība mūsu valstij. Par tādu naudu noteikti nē. Ja paskatās šī gada dalībnieku sarakstu, tad redzam, ka Ziemeļvalstis, piemēram liek mīksto uz šo pasākumu - Somija, Zviedrija, Norvēģija, Dānija. Leiši un Igauņi gan piedalās. Prieks skatīties, ka visādi pabiras tagad ķērc un brēc, ka piķis iet garām. Ceru, ka to naudu ieguldīs vērtīgāk.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?