tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-09-29 11:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jā, un vēl - tie, kuri man bāž acīs, ka draudzībiņas un pazīšaniņās un radniecībiņas neko nepierāda - tieši to pašu retoriku izmanto Edgars Jaunups - neko nezinu, viss sakritības, nejauši gadījās, ka klasesbiedri un kursabiedri tiek visādos amatos. Tas pats Juris Pūce, kurš tika iebīdīts Ekonomikas ministrijā - varbūt jāatgādina, ar kādu skandālu viņam no turienes bija jāaiziet un kas bija skandāla pamatā?

Un vēl tā foršā replika no A. Kaimiņa Jaunupam par to, ka Jaunups vienmēr savas dzīves sievietēm atrod siltas vietas. Jā, starp citu, ja vien Daces Jaunupes-Bargās LinkedIn profils nav kāda ļaunā lumpeņa izveidots un sadzejots - saskaņā ar to VEF Rīga basketbola klubā, kurā Jaunups ir patszinietkas, par projektu asistenti kopš 2007. gada strādā (vai strādāja, ja nu tas LinkedIn nav apdeitots) tieši māšuks Dačuks.

Kā arī - Jaunupa draudzenīte Katrīna Leiškalne, ar ko viņa nodarbojas? Darbojas fondā "Mākslai vajag telpu" (kuru plāns ir panākt, ka tiek realizēta RTU ēkas Kaļķu ielā pārbūve par 25 miljoniem eiro, kurā ierīkot Laikmetīgās mākslas muzeju) un šī fonda pasākumus atbalsta arī "Ascendum". Biedrība, kurai ziedo arī visādi būvnieki :D

Pie Mākslai vajag telpu fonda atbalstītājiem arī var visādas anekdotes izlasīt, piemēram: "Būvniecības uzņēmuma SIA „Arčers" filozofija ir inteliģenta, ilgtspējīga būvniecība. Atbalsta projektu „Mākslai vajag telpu”"

http://www.makslaivajagtelpu.lv/atbalstitaji

Inteliģenta būvniecība :D

Bet nu viss jau ir tikai nejaušas sakritības, vai ne?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tikko_pamodos
2014-09-29 19:25 (saite)
Vecās RTU ēkas pārbūve par 25 miljoniem liek spazmās sarauties visam manam veselajam saprātam. Jo skaidri redzams, ka briest vēl viens daudzmiljonu projekts, līdzīgs kā pāri Daugavai esošā Gaismas bļe Pils, kuras veidotāji pāris gadu laikā uzblieza sev glītas vasarnīcas un mājas pierīgā (true story, mana kolēģe dzīvo kaimiņos vienam tādam) un ne tikai to, rezultātā radot milzīgu, neglītu stikla sūdu, kuram nekas nefunkcionē tā, kā tāmēs norādīts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-09-29 19:37 (saite)
Turklāt - ja līdz tam nonāks, gribētu redzēt pilnu sarakstu ar tiem pārbūvētājiem. Domāju, ka saraksts būs pilns ar sakritībām :D

Mākslai vajag telpu fonds gan bija drusku pieticīgāks - sākumā vispār figurēja 130 miljoni - pilnīgi jaunas ēkas celtniecībai. Un tad Mākslai vajag telpu varēja ierasties ringā ar - nē, nē, mums, īstenībā, tikai ar 25 ļimoniem pietiks!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2014-09-29 20:01 (saite)
Man grūti spriest par citām jomām, varu tikai pastāstīt par savējo. Kultūras mantojuma komisijas sastāvā šobrīd ir arheologs Andrejs Vasks. Tā kā arheologi Latvijā ir tikai daži desmiti, saprotams, ka cits citu pazīst. Puse no arheologiem ir rakstījuši vai raksta savus diplomdarbus pie A. Vaska, otra puse ir viņa esošie vai bijušie darba kolēģi, tādēļ, ja gribētu izvairīties no pazīšanās pārmetumiem, tad neviens lv arheologs vispār nedrīkstētu pieteikt projektus, kas, saprotams, ir absurds, jo kkf finansējums ir teju vienīgā reālā iespēja kaut ko pasākt pasaules līmenī, nevis tikai sēdēt un darīt aizpagājušā gadsimta stila kabineta arheoloģiju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]santa_be
2014-09-30 13:10 (saite)
+1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?