tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-09-02 11:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Partija "Kabatas attīstībai". Kāpēc nav vēl tādas? Oh, wait...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]up
2014-09-02 18:52 (saite)
a tu negribi atbildēt uz rasbainieka jautājumu: es godīgi gāju jautāt, lai inspektore svalka noformulē, kāda ir viņasprāt vēlamā nākotne pēc viņas izmeklēšanas atklājumiem. pajautājiet kāds manā vietā, a?

vai slabo, ko? tikai banot un komentārus dzēst?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-09-02 19:02 (saite)
Priekš kam atbildēt, ja tevī tāpat neklausās? Vienīgā vēlme bija informēt, kā arī panākt, lai to izlasa pēc iespējas vairāk - spriežot pēc apmeklējuma statistikas, tas ir izdevies. Tāpat arī atskaņas cibā. Līdz ar to - mērķis sasniegts. Tālāk - lai katrs pats spriež.
Vēl kādi jautājumi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]veed_logs
2014-09-02 21:09 (saite)
Tu pati, savukārt, varētu atbildēt, kāpēc tavuprāt par šīm lietām nevajadzētu rakstīt vai runāt.

Ja nespēj savu viedokli noformulēt pati, drīksti izmantot iesaistīto personu palīdzību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]up
2014-09-02 21:17 (saite)
mani konkrētā Ascendum tēma pilnīgi nepiš, tā kā man ir arī gluži vienalga vai un kas par to tiek rakstīts vai runāts. mani drīzāk ieintriģēja visa šī naidpilnā diršanās, tendenciozā komentāru slēpšana un neērto jautājumu ignorēšana. histērija, kas, nezinu, saskan ar paisuma-bēguma ciklu vai. tēmai par ko notiek izvirdums nav būtiskas nozīmes. tagad tas ir ascendum, iepriekš bija dzīvokļu kredīti, gan jau atradīs vēl par ko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-09-02 21:37 (saite)
Es izdzēsu 2 komentārus - vienu, lai nobanotu rasbainieku, jo apnika viņas diršanās (uz komentāru atbildēju, jo nekā slēpjama jau nebija) un vēl vienu komentāru, kur man uzrakstīja, ka esmu slims cilvēks. Izrādās, ka to sauc par "tendenciozā komentāru slēpšana un neērto jautājumu ignorēšana".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]adinkra
2014-09-03 10:15 (saite)
Tas laikam vispār tā bieži- visi tipa grib, lai varoņi tiktu nosaukti vārdos, bet, kolīdz tas notiek, sākas tāda dīvaina reakcija, uzrodas visādi klubiņi, mazgājošās rokas un personiski apvainojumi. Nu tā, lai tam, kurš uzdrošinājies nepareizi pīkstēt, uzrādītu, ka viņš maziņš, melns, pats tāds un vispār nesaprot.
Man, pasīvai pilsonei, kurai slinkums kkur rakties, bija interesanti uzmest aci kā mums te tās shēmiņas un radniecība krustām šķērsām.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?