tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2013-12-07 21:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:canada, toronto

Dienaskārtībā tika iekļauts Sv. Lorensa tirgus. Sestdienās darbojas arī zemnieku tirgus, kam atvēlēta atsevišķa ēka, izmēros apmēram puse no Centrāltirgus paviljona. Pārsvarā dažādi dārzeņi, šādas-tādas gaļas, piena produkti, medus. No gaļām interesantākā likās bifeļa gaļa - to gan nepirku, jo, kā zināms, cept un šmorēt nav mans dzīves aicinājums (jāatrod tā burgernīca, kur dod bifeļa gaļas burgerus, jo jāpagaršo ir), bet aļņa gaļas desiņām gan garām paiet nevarēju. Nopirku paciņu ar cigārdesiņām un vienu tādu palielāku, ko notiesāt uz vietas - bija laba, ar tādu interesantu speķīgu piegaršu. Lorensa tirgus bija diezgan labs, lai gan Eiropas tirgi, ieskaitot Rīgas Centrālo man tomēr patīk labāk.
Te ir dažas bildes no tirgus manā ceļojumu lapā: https://www.facebook.com/GoSeeDoEnjoy



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2013-12-08 12:30 (saite)
Centrāltirgu pārspēt būtu grūti (arī Budapeštā "lielākais pilsētas tirgus" nebija prāvāks par vienu paviljonu).
Ja patīk tirgi, te ir pāris bildes no Lilles svētdienas tirdziņa (no šīs uz priekšu) http://www.flickr.com/photos/82964538@N00/11138304805/in/photostream/
Tāds apburoši francisks tirdziņš, ko nedēļas nogalē uzslien autostāvvietā; Lillē gan esot vēl viens lielāks tirgus, kur var nopirkt arī dzīvus mājputnus un tamlīdzīgu eksotiku, bet līdz tam netikām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2013-12-09 02:55 (saite)
Centrāltirgus ir liels, bet tomēr ne krutākais. Man pagaidām visforšākais liekas Mercado de San Miguel Madridē - ļoti estētisks un piedāvā daudz visādus gardumus un delikateses un vienlaicīgi ir gan tirgus, gan kā ēstuve.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?