tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2013-12-01 21:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:canada, toronto

Pēcpusdienā biju pastaigā pa rajonu un ieraudzīju vienu portugāļu restorānu. Iekšu sajūta teica priekšā, ka šis varētu būt labs - nākot atpakaļ restorāns bija gandrīz pilns (paldies, iekšas) un arī izlasot atsauksmes internātā rādās, ka iecienīto rajona ēstūžu saimei pievienosies arī šis. Vēl jāapmeklē viens itāļu restorāns, kur katru dienu, izņemot pirmdienu, ir stāvgrūdām pilns, bet to tad, kad bezrūpīgais bezrūpis atradīs darbu.
Vēl es ieraudzīju superīgu bērnu grāmatu veikalu, kurā mans draugs kādas septiņas reizes man pajautāja "mēs jau ejam?", bet pirms tam es viņu paspēju ievilkt arī vienā leļļu māju veikalā (jā, viņš mani ļoti mīl, acīmredzot, ja jau ļāvās tur ievilkties (es izmantoju sēras nopūtas un acis lielas un bēdīgas, lai panāktu savu (un citreiz arī "nekad neko nevar" frāzi)). Tagad man būs jāizdomā kaut kas cits, jo viņš cītīgi lasa manus skribelējums.
Lūk, un tajā leļļu mājiņu bodē, kā tik tur nebija! Krutāki porcelāna podi nekā, iespējams, Lemberga mājās (bet gan jau pat Lembim tādu nav). Cenas arī tādas - kā kārtējam dārgajam hobijam. Tur varēja dabūt visu, sākot jau ar mājiņu, par kuru Latvijā var nopirkt īstu lauku māju (remontējamu vai arī normālu, ja tā atrodas kaut kādos Mazpisānos, kur nav pat Maxima) un beidzot ar maziem apdares ķieģelīšiem, ar kuru vari apdarināt savu MDF vai krutāka materiāla hibiru. Tapetes, tepiķi, hrustāla lustras, elektrības ķēdes, lai tās lustras arī spoži degtu, visādu mākslenieku radītas leļļu un lopu figūras, utt., utjpr. Mājas var pasūtīt gan saliktas (dārgāk), gan izjauktā formā, kuras pats vari likt kopā, krāsot, iekārtot.
Lūdzu, te ir viss tas vājprāts: http://www.thelittledollhousecompany.com/dollhouses-miniatures-furniture-kits/dollhouses-and-doll-house-kits-1/

P.S. Atcerējos, kad bijām mazas, tad ar māsu taisījām leļļu māju no banānkastes, kurā salīmējām kartonu tā, lai sanāktu 4 istabas un jāsaka, ka prieks bija diezgan liels spēlēties arī ar tādu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lennay
2013-12-02 07:43 (saite)
Tu tāds pats bērns kā mans vīrs :) Viņam arī jāiet iekšā visos rotaļlietu veikalos un jāsiekalojas ap helikopterīšiem, ļotenītēm un mašīnītēm. Kādreiz ar radiovadāmajiem ķēmiem nopietni (un naudas izteiksmē dārgi) nodarbojās. Vēl pirms dažām dienām man sašutis prasīja: "Kur ir mans rotaļu piščiks!?!?", uz ko man viedi nācās noplātīt rokas, ka laikam rūķi aiznesuši - kā jau visas izmētātās mantas. Un kārtējo reizi izbolīt acis un teatrāli nopūsties: "Kam vajag bērnu, ja ir vīrs."

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?