tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2010-11-30 10:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atrasts jauns drāžamzirdziņš - demogrāfija. Turklāt, jāvairojas tāpēc, lai latvieši neizmirtu un labākas statistikas vārdā. Vēl mani nereāli fascinē šādi teikumi "Ja Latvija katrai mammai būtu divi bērni.....taču Latvijā vidēji uz vienu sievieti reproduktīvā vecumā ir tikai 1,3 bērni" - man gribas ironiski smieties un teikt: "Nabaga tēvi, tiem vispār neviens bērns nepaliek" vai arī "Toties, ja katram bērnam Latvijā būtu abi vecāki un bērns augtu pilnā ģimenē...".
Toties manos laukos vienā lupatlašu ģimenē ir 6 bērni, visi stulbi, netalantīgi, zaglīgi, no kuriem viena, kurai vēl nav 18, jau ir savairojusies tālāk (protams, bērna tēvs ir tikai teorētisks, ne praktisks). Demogrāfiskais sprādziens in ya face.
Man liekas, ka jātiecas uz to, ka bērns tiek ieplānots tad, kad esi tam gatavs un kad vari viņam dot ģimeni, mīlestību, mājas.
Upd. Bet vispār es domāju,ka cilvēkam (un te es visvairāk domāju sevi) ir jātiecas uz to, lai viņš pats būtu laimīgs. Man liekas, ka tas ir vissvarīgākais. Jo man šķiet, ka laimīgs cilvēks nodara vismazāk pāri citiem un ir vairāk spējīgs dot kaut ko citiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]up
2010-11-30 19:02 (saite)
btw, taada "esi gatavs beernam" nekad nav. taapat kaa riiga nekad nav gatava. vienmeer var atrast kaadu iemeslu vai kaadas shaubas kaadeelj vinju neieviest. un kas attiecas uz stulbajiem, netalantiigajiem un zagliigajiem beerniem, arii no nelabveeliigas vides ir ceelushies gjeeniji un vispaartikushaakajos un attiistiitaakajos sabiedriibas slaanjos dzimushi noziedznieki un moraalas padibenes. taa kaa tas viss nav tik viennoziimiigi. nav viss tikai balts vai melns.

es to esmu teikusi un varu atkaartot veelreiz - tie, kam beerni ir, nekad shajos jautaajumos nesapratiisies ar tiem, kam vinju nav. gluzhi taapat kaa paeedushais nesaprot neeedusho un vegjetaarieshi galjeedaajus un musulmanji kristieshus. that's the way it is.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnupr
2010-12-01 00:23 (saite)
bet stulbi ir arī nosodīt tos, kam bērnu nav. rādīt ar pirkstiem: "re, re, tev nav bērnu!" vai arī: "katras sievas sūtība ir būt mātei" utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2010-12-01 09:15 (saite)
Hehe, kad cibā man ir bijis kāds kašķis, tad ir gadījies diezgan bieži, ka iebāž acīs, ka mani neviens neprec un neapgrūsnina - kā tādu kvalitātes zīmes trūkumu :) Kad citu nav ko pateikt, tad parasti cenšas sist pa tām divām vietām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?