tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2010-11-30 10:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atrasts jauns drāžamzirdziņš - demogrāfija. Turklāt, jāvairojas tāpēc, lai latvieši neizmirtu un labākas statistikas vārdā. Vēl mani nereāli fascinē šādi teikumi "Ja Latvija katrai mammai būtu divi bērni.....taču Latvijā vidēji uz vienu sievieti reproduktīvā vecumā ir tikai 1,3 bērni" - man gribas ironiski smieties un teikt: "Nabaga tēvi, tiem vispār neviens bērns nepaliek" vai arī "Toties, ja katram bērnam Latvijā būtu abi vecāki un bērns augtu pilnā ģimenē...".
Toties manos laukos vienā lupatlašu ģimenē ir 6 bērni, visi stulbi, netalantīgi, zaglīgi, no kuriem viena, kurai vēl nav 18, jau ir savairojusies tālāk (protams, bērna tēvs ir tikai teorētisks, ne praktisks). Demogrāfiskais sprādziens in ya face.
Man liekas, ka jātiecas uz to, ka bērns tiek ieplānots tad, kad esi tam gatavs un kad vari viņam dot ģimeni, mīlestību, mājas.
Upd. Bet vispār es domāju,ka cilvēkam (un te es visvairāk domāju sevi) ir jātiecas uz to, lai viņš pats būtu laimīgs. Man liekas, ka tas ir vissvarīgākais. Jo man šķiet, ka laimīgs cilvēks nodara vismazāk pāri citiem un ir vairāk spējīgs dot kaut ko citiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?