Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2013-08-15 19:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirms pusgada sastiepu plaukstu airējot. Jāsaka, ka sastiepu diezgan pamatīgi, jo vēl pēc sastiepšanas nācās airēt ar nelielām sāpēm. Divus mēnešus atpūtos (vēlāk gan arī neko daudz nedarīju). Šonedēļ izdomāju, ka vajag aiziet arī pie ārsta, pierakstījos.
Nu jā - neko daudz jau nevar pateikt - aizsūtīja uztaisīt rentgenu un ultrasonogrāfiju. Kā arī izrakstīja spēcīgas antibiotikas. Vot tagad sēžu un domāju, vai tās vajag dzert vai labāk atstāt iepakojumā. Nav jau tā, ka nevarētu palīdzēt, bet tas blakusefektu saraksts arī ir diezgan iespaidīgs un bieži (1 no 10 -100) gadījumos pie kāda blakusefekta arī tiek. Pārsvarā miegainības.
Šodien vēl padomāšu un rīt izdomāšu vai vajag dzert vai nē.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mat
2013-08-15 20:30 (saite)
Šis konkrētais ārsts arī strādā ar sportistiem. Kā saka - vispirms iegūšu viena ārsta viedokli un tad varēšu domāt, ko darīt tālāk. Skaidrs, ka vairāku ārstu viedoklis būs labāks par viena ārsta viedokli
Lai gan realitātē es zinu, ka to plaukstu ļoti pamatīgi sastiepu. Tā ka pamatīgi. Mans personīgais ārsts saka, ka viss ir ok, vajag vienkārši šobrīd lēnām un pakāpeniski likt virsūt rokai slodzi, lai saites atgūtu spēku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2013-08-15 20:34 (saite)
Nu skaties pats, jo šaujamais ir smags, bet lācītis maziņš :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?