Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2013-08-14 22:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atvaļinājums veiksmīgi noslēdzies. 10 dienas nekurienē bija visai foršas. Apskatīju Norvēģijas un Zviedrijas kalnus, izbaudīju iespēju pastaigāt pa ledāju, uzkāpt augstākajā Zviedrijas kalnā. Peldēšanās šoreiz gan izpalika. Toties lietus un vējš ne :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]romija
2013-08-15 10:45 (saite)
Norges galējos ziemeļos neesmu bijusi. Bet Moiranas apkārtnē ir Svartisens (ledājs). Aizbraucām speciāli aplūkot, bet kas tev deva. Pie prāmja pieturas bija paskaidrots, ka uz ledāju ar suni doties aizliegts. Un uz tik daudzām stundām suni mašīnā arī nevar atstāt vienu. Bet norgē var kalnos palēkāt pa sniegu arī jūlija vidū bez kādiem prāmjiem un aizliegumiem. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2013-08-15 11:43 (saite)
Tev jau tas suns tāds, ka mierīgi paslēp somā un dodies uz ledāju :D
Uzliks sodu vai arī liks doties ar to suni mājās?
Pieņemu gan, ka aizliegums vairāk attiecināms uz to, ka suns nebūs spējīgs patstāvīgi pārvietoties pa ledāju, kas savukārt var radīt apdraudējumus apkārtējiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2013-08-15 12:17 (saite)
Viņš (alus vēdera paskatā - aiz jakas) ir apmeklējis muzejus un baznīcas.:) Prot arī varen klusi uzvesties, ja pielieku pirkstu pie lūpām. Bet tas ledāja pasākums bija uz daudzām stundām un sodi tur ir algu apmērā, ja nu kas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?