Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2012-05-24 11:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakardien izvārīju buljonzupu no kauliem, nedaudz gaļas un kartupeļiem. Reāli biju pārsteigts, ka sanāca tik laba. Laikam biežāk nāksies pirkt ribas un kādu gaļu, no kā vārīt tamlīdzīgas lietas.
Pretstatā pirmdien taisīju vienkārši gaļu cepeškrāsnī ar sieru un kartupeļiem. Gaļa vēl bija ok, bet kartupeļi bija pa cietu. Iemācījos, ka gaļu nevar likt virsū kartupeļiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2012-05-24 12:01 (saite)
kartupeļus var apvārīt, tad tiešām izcepas mīksti, turklāt viss ātrāk gatavs :)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?