Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2011-09-23 17:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:pardomas

Atziņa
Ja iepriekš likās, ka darīšanas ar idiotiem ir vienkārši čau un nekas sliktāks nevar būt, tad tagad esmu sapratis, ka darīšana ar idiotiem ir pat iespējams kaut kas labāks nekā darīšanas ar reliģiskiem fanātiem. (Reliģija šeit lietota plašā nozīmē, ka ticība kaut kādai lietai).
Bet pagaidām laikam nekas vēl nepārspēj gadījumus, kad ir darīšana ar reliģiskiem idiotiem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]romija
2011-09-23 17:50 (saite)
Nezinu, nekad nav bijusi darīšana ar reliģioziem idiotiem. Kā tas izpaužas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2011-09-23 18:01 (saite)
Tas ir tā, ka ar idiotiem vēl kaut ko var sarunāt, jo tomēr kaut cik jau katrs no mums spēj domāt. Ar reliģioziem cilvēkiem arī vēl var sarunāt kaut ko, jo lai arī cik reliģiozs būtu, tomēr kaut kādu daļu lēmumu spēj pieņemt racionāli.
Bet vot reliģiozi idioti ir tādi - kuri apmāti tic savai "reliģijai", ja kāds to kaut kādā veidā apdraud, tad tas tiek klasificēts kā uzbrukums un cīņa pret "reliģiju". Un arī saprotams, ka sarunāt tur īsti vairāk neko nevar, jo vai nu nespēj uztvert to, ko stāsta, vai arī tas ir nebūtiski, jo ir pretrunā ar to, kas ir "reliģijā". Un tad ar tādiem jau nekādu īstu vidusceļu nav iespējams panākt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2011-09-23 18:21 (saite)
Bet ir laba izeja no situācijas! Ir jāsaprpt, ka ar tādiem neko sarunāt nevar. Reliģija jau pati par sevi ir nopietna lieta, kur tad vēl fanātisms, bet ja tas viss ir apvienojumā ar idiotismu, tad jāliekas mierā.
Jāliekas mierā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2011-09-23 18:23 (saite)
Viegli teikt, ka jāliekas mierā, bet, kad šāds apvienojums ietekmē sabiedriskus procesu, tad var likties mierā un skatīties, kā tas viss notiek, vai arī nelikties mierā un mēģināt to mainīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?