Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2009-11-08 22:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:pardomas

Kādu gadu atpakaļ domāju, ka vajadzētu jau uz kādu laiku mest mieru medībām, kaut kā vairāk nebija tas pats cirtiens, kas iepriekš. Bet tā arī kaut kā to neizdarīju. Ok, nedaudz samazināju mežā iešanas apjomu, bet tas tāpat bija pietiekami liels. Pagaidām man liekas, ka ir divas iespējas to īstenot - atrast draudzeni, kas ir netriviāls process, vai arī mēģināt nopietni pievērsties zinātniskām lietām.
Tieši tāpat gada laikā arī sapratu, ka ir jābūt kaut kam ļoti, nez, graujošam, lai pilnībā atteiktos no medībām. Es noteikti zinu, ka tās man ir devušas pietiekami daudz personībai, raksturam, lai ar tām turpinātu nodarboties pietiekami ilgi.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]citronz
2009-11-09 08:37 (saite)
Atrodi draudzeni un viņa nemanāmi pievāks aizvien vairāk Tava laika... Kā sieviete varu pateikt- uzmanies, šitie it kā mīlīgie radījumi ir plēsoņas :) Labāk pabaudi vēl brīa vīrieša statusu, kamēr vari :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2009-11-09 09:03 (saite)
Pievākt var tikai to, ko kāds nevēlas pārlieku nosargāt ;)
Tālāk jau tas reducējas uz savstarpējo diplomātiju un konfliktu risināšanu.

Zini, brīvo statusu tā var baudīt arī visu dzīvi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]citronz
2009-11-09 09:11 (saite)
He he, tas gan. Bet nu visu dzīvi nevajag. Precēti vīrieši ilgāk dzīvojot :) Un galu galā- gribēsies taču, lai kāds spieķīti vecumdienās padod :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2009-11-09 09:23 (saite)
Nu jā, bet tur ir tā lielākā problēma - atrast kādu, kuram vecumdienās uzticēt to spieķīti un kurš uztic tev savu spieķīti.
No informācija, ko esmu uzņēmis, man liekas, ka cilvēki esot pārāk jauni izdara izvēli, ko vēlāk maina. Bet esot jau pārāk veci tie ļaujas liktenim un ņem izvēli, ko var iegūt. Nav jau pilnībā pieejama tā statistika cik tad ir tie absolūti laimīgie cilvēki, kas vecumdienās sēž kopīgi un ir laimīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?