Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2009-11-03 09:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:Rīts, nikns, suns

Šorīt no rīta, ejot uz vilcienu, sanāca satikt pāris kaimiņa, brīvībā tikušos suņus. Ja viens no tiem nebūt kaukāzietis, tad droši vien man būtu stipri vienalga, ko tie darīs, ceļi krustosies, bet tā kaut kā drusku neomulīgi. Pēc tam, kad kaukāzietis jau bija garām, bet tomēr izdomāja, ka vajag apgriezties un nākt ar mani parunāties situācija kļuva nedaudz neomolīgāka. Nē, nu vismaz pozitīvi ir tas, tādi suņi kājās nekož un par to nav jāuztraucas, bet tikai jāskatās vai tas neleks virsū. Pēc tam, kad tas nedaudz parūca un parādīja zobus, nedaudz uzbļāvu - "Mierā!" un situācija veiksmīgi tika atrisināta, tas mierīgi devās tālāk un es tāpat. Pēc tam jau bija neliels uztraukums, bet tas jau tikai laikam normāli.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]romija
2009-11-03 09:47 (saite)
Man jau šķiet, ka kaukāzietis ignorē jebkuru komandu. Laikam bija pabrokastojis, apēdot savu saimnieku. ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2009-11-03 13:05 (saite)
Man jau liekas, ja pietiekoši pārliecinoši nodod sunim ziņu, ka uzbrūkot man, tas riskē iesaistīties cīņā, kur var pats dabūt ar koku, tad kaut kā tie rīkojas loģiski un neiesaistās cīņā, kur abi būs zaudētāji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2009-11-03 14:04 (saite)
Jā, ir tādi īpaši cilvēki šajā ziņā. Kādreiz skatījos sērijas par Cēzaru. Viņš ir fantastisks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mat
2009-11-03 15:33 (saite)
Nez vai cilvēki, tā drīzāk ir cilvēku attieksme. Izskatās, ka Cēzars, šo attieksmi ir diezgan labi izpratis.

Ņemot vērā, ka vienreiz jau biju līdzīgā situācijā, kad niknās pasugas suns skrēja manā virzienā, tikai tad mana pārliecība bija vēl lielāka, ka tam sunim klāsies ļoti slikti, ja tas man iekodīs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]incendie
2009-11-03 15:38 (saite)
ha!es šitā mazāka būdama glaudīju kaukāzieti, viss ok, pēkšņi šim kaut kas galvā sagriežas un kampj man kājā.it kā zināms suns, iepriekšējā dienā vispār ļāva vai pusei ciemiņu sevi bužināt, bet redz...apnika.lai arī ar cilvēkiem jau līdzīgi, ko tur viņam pārmest. (:

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2009-11-03 16:46 (saite)
Nē, nu uztvert jau to var dažādi. Tas ir tas pats, ka kāds man kaut ko stāsta un man apnīk - es varu pateikt, ka negribu vairāk neko klausīties, varu pateikt, lai aizveras un tikpat labi varu paņemt un iekrāmēt. Nez, vai visas atbildes ir vienlīdzīgas. Tā ka, manuprāt, normāls suns, kuram apnīk, vispirms uzrūc un tikai pēc tam kož, ja brīdinājums nav ņemts vērā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?