Martins ([info]mat) rakstīja,
@ 2008-08-28 23:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:tapat

Šodien, precīzāk šovakar, beidzot sanāca arī laiks un vēlme uzcept atlikušo muguras karbonādi no buka. Pārāk ilgi jau leduskapī nestāvēja, bet arī ilgāk atstāt arī nevarēja. Tad vēl kāds cits izdomātu sev uzcept. Bet vispār jau ātri tādu var pagatavot - pāris minūtes apcep uz pannas un pēc tam vēl dažas var pasutināt saldajā krējumā un gaļa ar mērcīti ir gatava. Šodien vēl izdomāju, ka vajadzētu pamēģināt uzreiz arī mērcītei piemest klāt rupmaizi, lai tā jau uzsūktu to un varētu ēst gaļu ar maizi uzreiz. Bet nu kaut kā tā rupmaize bija pa daudz vai mērcīte pa maza, bet nu tāpat tīri labi garšoja, vienīgi jāēd kamēr ir silts.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]minesota
2008-08-29 03:39 (saite)
Izrādās, tu mums ne tikai mednieks, bet arī riktīgs pavārs esi! :) Vai buks garšo kautkur līdzīgi bebram?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mat
2008-08-29 09:30 (saite)
Nu pārāk ritīgs gan neesmu, jo reti sanāk pašam pieķerties klāt arī gaļas gatavošanai. Turklāt, šobrīd aprobežojos ar pāris receptēm - kā pagatavot aknas un ātri apcept un apvārīt gaļu.
Nez, man jau liekas, ka uz šādu jautājumu ir neiespējami atbildēt. Buks garšo kā buks un bebrs kā bebrs. Kaut kādā ziņā jau droši vien garšo līdzīgi, bet nu es nemācēšu aprakstīt garšas līdzības un atšķirības. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?