Šodien, precīzāk šovakar, beidzot sanāca arī laiks un vēlme uzcept atlikušo muguras karbonādi no buka. Pārāk ilgi jau leduskapī nestāvēja, bet arī ilgāk atstāt arī nevarēja. Tad vēl kāds cits izdomātu sev uzcept. Bet vispār jau ātri tādu var pagatavot - pāris minūtes apcep uz pannas un pēc tam vēl dažas var pasutināt saldajā krējumā un gaļa ar mērcīti ir gatava. Šodien vēl izdomāju, ka vajadzētu pamēģināt uzreiz arī mērcītei piemest klāt rupmaizi, lai tā jau uzsūktu to un varētu ēst gaļu ar maizi uzreiz. Bet nu kaut kā tā rupmaize bija pa daudz vai mērcīte pa maza, bet nu tāpat tīri labi garšoja, vienīgi jāēd kamēr ir silts.