Martins ([info]mat) rakstīja,
Nu pārāk ritīgs gan neesmu, jo reti sanāk pašam pieķerties klāt arī gaļas gatavošanai. Turklāt, šobrīd aprobežojos ar pāris receptēm - kā pagatavot aknas un ātri apcept un apvārīt gaļu.
Nez, man jau liekas, ka uz šādu jautājumu ir neiespējami atbildēt. Buks garšo kā buks un bebrs kā bebrs. Kaut kādā ziņā jau droši vien garšo līdzīgi, bet nu es nemācēšu aprakstīt garšas līdzības un atšķirības. :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?