Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-07-17 01:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tie, kas dzimuši no 24.līdz 2.novembrim - Marsa ietekmē – dzīvē vīlušies (ko tur vēl lai piebilst), spējīgi medicīnā (gavno vopros), piemīt spēja izdziedināt cilvēkus (nepārspīlēsim, labi), nedroši jaunībā un enerģiski brieduma gados (značit, jāgaida).

Skorpiona veselība atkarīga tikai no viņa paša (es jau sen to zinu!). Viņš var sabeigt sevi ar bedīgām domām (par bed stuffu? tieši otrādāk!) un nevērīgi izturēties pret briesmām, kā arī izdziedināt, saņemot gribasspēku.(ar to arī vajadzēja sākt)

Skorpioniem ļoti bieži sāp: deguns(hroniska asiņošana), kakls, sirds (vienīgais pareizais), mugura, kājas. Neretas asinsrites sistēmas slimības un vēnu varikozā paplašināšanās.(da vžopu ejiet ar tādām prognozēm!)

Nevērīgi izturoties pret briesmam, nav izslēgti nelaimes gadījumi. Jāsargās no ugunsgrēkiem, spradzieniem utt. (ugunskuriem: Garciems, 1998)

Skorpionu dzīves enerģija ir tik liela, ka viņa pāradīšanās laikā ir nepieciešams papildspēks (kā, kā laikā?)

Skorpionam ir slikta reputācija.(nu, labi:)) Viņu saista ar astoto māju (paldies, ka ne ar martu) – nāves māju, aizmirstot, ka visa māja ir bagātība, mantojums, labklājība. Mainīgs vai pastāvīgs, Skorpionam piemīt milzīga pretestība un kā Fenikss viņš prot atdzimt.(vo!)

Skorpionu atpazīst pēc slēptā dzīvnieka spēka. Viņš nostiprina sevi droši un bez ierunām. Tas parādās neaizskaramībā un nekārtībā (tas par bardaku viņi? - vot, svoloči!), dzīves mērķa atturībā (tas vēl maigi teikts), iekšējos konfliktos, noved pie neirozes un elpas trūkuma (nežēlīgais Plutons atrod būtībai jēgu) (čuvaki, a par ko tas pēdējais bija?!). Valdonīgs, negants, instinktīvs, nevaldāms raksturs, pat ja uguns noslēpts zem infantilitātes maskas.

otrais pārts kaut kad citreiz



(Ierakstīt jaunu komentāru)

čau!
[info]ld
2006-07-17 07:56 (saite)
ak tad tev arī piemīt "slēptais dzīvnieka spēks" :D

(Atbildēt uz šo)


[info]f
2006-07-17 09:36 (saite)
kā lai sirds nesāp par tādu horoskopu! :)

(Atbildēt uz šo)


[info]kemune
2006-07-17 11:23 (saite)
da v džopu ih!

es arī no šitajiem esmu

(Atbildēt uz šo)


[info]kemune
2006-07-17 11:24 (saite)
a vispār fīča, kārtība kā nedrošības pazīme. yo! es lieliski orientējos savā nekārtībā

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?