Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-07-13 18:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
[info]omaars raksta:
"Ar nozheelu jaatdziist, ka muusdienu jaunuves viiru noveertee nevis no speejaam iedziit naglu vai uztaisiit putnu buuri, bet gan no iespeejaam noalgot meistaru vai atrast kur buuri iegaadaat:)"
----------------------------------------
a vot man ir čujs, ka ir daudz grūtāk noalgot meistaru vai atrast, kur pirkt būri, nekā to izdarīt pašam. līdz ar ko šādas spējas novērtē augstāk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zuzanna
2006-07-13 18:50 (saite)
Ja ir runa par meistara noalgošanu, tad jau jaunuve pati to var un tāpēc jau nav vajadzīgs vīrs. Nu labi - kas par to maksā ir cits jautājums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-07-13 18:55 (saite)
jaunuve pati var arī iedzīt naglu sienā, ja vajag. bet, ja blakus ir džeks, tad palūgs to viņam. un tad drīzāk novērtēs nevis to, kā džeks metodiski sadrupina sienu, bet gan to, ka viņš izdara zvanu pa telefonu profesionāļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zuzanna
2006-07-13 19:00 (saite)
Es laikam esmu vecmodīga, jo tiešām lūkojos ar apbrīnu uz "prasmīgajām rokām". Bet no otras puses - arī novērtēju, ja džeks netēlo supermenu/ supergovi un atzīst, ka kaut kas nav pa spēkam vai kaut ko neprot izdarīt, nevis apdrupina sienu - to es pati varu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2006-07-13 19:07 (saite)
nu kā, ir taču 100 darbi, kurus es pats neprotu labi paveikt, piedevām arī zinu, ka ir cilvēki, kas to prot par mani darīt krietni vien labāk, tāpēc palūgt to izdarīt viņus vai vismaz nokonsultēt - es to uzskatu par krietni saprātīgāku rīcību, nekā tur iet pašam un ārdīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2006-07-13 19:15 (saite)
Es tad laikam esmu jaunuve no pasaku grámatám. Naglu iesitíshu pati (nu labi, ar skrúvju skrúvéshanu man iet tá shvakák), bet uz priekshlikumu saukt meistaru 90% gadíjumu reagjéshu ar izbrínu no sérijas "bet to tachu mierígi var izdarít pashi!" Bet citádi jau arí nevar bút, ja májás ir táds Makgaivers ká man.

(Atbildēt uz šo)


[info]cherubs
2006-07-14 09:27 (saite)
tā viš i, es labāk pats izdaru, nekā pēc kkāda Vasjas laboju un tīru, ta i gandarījums lielāks, stāvi pēc tam ar atspiestām rokām sānos, blenz uz savu aizdomīgi nošpaktelēto riģipša salaiduma vietu un vienalga priex ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]antuanete
2006-07-14 11:00 (saite)
Meistaru izsaukt es varētu pati. Tak nezinu, kur viņi ganās, kā viņus dabūt, un vispār - tādu sīkumu dēļ taču nav vērts. Tā kā man priekšā ir "zelta roku" paraugs - tēvs, tad uzskatu, ka vīrietim tie sīkie darbiņi pilnīgi dabiski ir jāprot. Un tas kotējas daudz augstāk, nekā biezs naudas muķis.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?