Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-07-08 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pro ļubovj
A, piemēram, kad sieviete tev jautā "vai tu mani mīli?", tas tipa skaitās tāds bezjēdzīgs jautājums, ar kura atbildes palīdzību sieviete noskaidro, ka viņa nav nekāda kaza. Bet tur viss ir smalkāk. Šāds jautājums patiesībā ir atgriešanās pie brīža, kad tu sievietei pasaki zināmos trīs vārdus. Nu, un kad tu pasaki tos trīs vārdus, kas tev galvā darās? Man, teiksim, galvā tādos brīžos darās totāls haoss, kurā vairs ne domu, ne loģikas, nekā. Bez tam man nekad nav ienācis prātā uzdot šādu jautājumu savai otrajai pusītei, vienreiz pateica, un labi, bet viņai tāds ir ienācis, pie tam diezgan regulāri.

No kā es secinu, ka vecim tā mīlestība ir tik iracionāla, ka viņš pats īsti nevar ne pastāstīt un ar rokām parādīt, kāpēc viņš mīl. Bet, ja sieviete uzdod šādu jautājumu, tātad tur ir kaut kāda racionalitāte apakšā. Respektīvi, viņa zin, kāpēc. Nu, tāda racionalitāte, ar kādu to saprot sievietes. Jo es ne pārāk ticu, ka ir iespējams mīlēt cilvēku dēļ mašīnas, varas vai naudas. Var mīlēt tādā gadījumā tikai šo pašu mašīnu, varu vai naudu. Bet ne cilvēku. Lai arī man pašam šķiet, ka visi šie saidefekti padara cilvēku savādāku, t.i. tu vari mīlēt cilvēkā tikai kaut ko tādu, ko tu pats spēj saskatīt vai izzināt, un tas it kā pieder pie komunikācijas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2006-07-08 16:26 (saite)
Kamēr sēdēju Aizkrauklē, lasīju vecu sieviešu žurnālu, un tur bija teikts, ka vīrieši vienkārši neorientējas paši savu emociju pasaulē. Tāpēc arī runājot par to ar tādām mokām.

(Atbildēt uz šo)


[info]mazaa_zive
2006-07-08 23:18 (saite)
man skiet, tie vaardi ir jaasaka ik pa laikam. man piemeeram(kaa sievietei) gribas zinaat, vai laikaa kopsh pirmo reizi teikti shie triis vaardi liidz shim briidim kas nav mainiijies...
jo briidii, kad cilveeks tev paskaka, ka miil(vai tu kaadam taa saki) tas ir tikai saakums..kaa noformuleejums sev un otram, ka veelies buut ar vinju.. ja attieciibas turpinaas un pilnveidojas, tad tu iepaziisti sho cilveeku veel simtpacmit dazhaadas skjautnees un shie vaardi ir kaa apstiprinaajums tam, ka jaa, lai kaads tu esi atklaajies, tu man noziimee tikpat daudz. joprojaam tevi gribu... un taa kautka..

(Atbildēt uz šo)


[info]starro
2006-07-10 12:19 (saite)
-1

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?