Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-05-31 13:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:atradis problēmas

A vot mani interesē, kā rīkoties situācijā, kad liekas, ka uz mani kāds ir apvainojies, bet es līdz galam neresmu pārliecināts. Nu, liekas. Bet varbūt nesaka. Bet varbūt man tikai rādās?! Lūk, kā to noteikt? Nevar taču iet pie cilvēka un teikt - eu, tu par kaut ko esi uz mani apvainojies? Ja cilvēks ir labi audzināts (a ar slikti audzinātiem es nedraudzējos), tad viņš pateiks "nē, ko tu", kā rezultātā aizdomas dubultosies kā minimums, un situācija vispār nonāks galīgā strupceļā.

Bet ko lai iesāk? Man liekas, ka visprātīgākais tādā situācijā ir provokatīvi kaut ko uzgruzīt, tipa, it kā mazliet pa īstam aizvainot, bet ar tādu nelielu atkāpšanās ceļu. Un ja cilvēks atreaģēs "eu, nu ko tu pret mani tā?!", tad skaidrs, ka nav viņš apvainojies. Tad var uzsist pa plecu, pateikt "nu tu arī, komrād, ņem visādas figņas galvā, es taču jokoju!" un kopīgi aiziet iedzert mazliet spirta.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2006-05-31 13:31 (saite)
Nez kāpēc apjautāšanās gadījumā tu apskati tikai negatīvo scenāriju, bet uzbraukšanas gadījumā - tikai pozītīvo. Un kā viņš reaģēs uz uzbraucienu, ja būs apvainojies?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-05-31 13:35 (saite)
uzbraukšanas gadījumā jebkurā variantā situācija kļūs skaidra.
jaukajā puķīšu variantā - 50/50. zvans draugam jautājumi skatītājiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2006-05-31 13:43 (saite)
Nezinu gan. Beidzamais cilvēks, kam es jautājum, vai viņš nav uz mani apvainojies, bija kuskus. Viņš teica, ka nē, un ja būtu, tad gan jau es par to uzzinātu, kaut kā tā. Un es viņam ticu.
Man liekas, tas drīzāk atkarīgs no tā, vai man tas cilvēks vispār uztrauc, vai nē. Ja uztrauc, tad es vienmēr uzprasu, vai nav kāds pārpratums, bet ja neuztrauc, tad visticamāk gaidu, kad viņam pāries. Kaut kā tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2006-05-31 13:47 (saite)
"ja būtu, tad gan jau es par to uzzinātu"
--------------------------
that's the topic. vot, ja tu justos neērti no tā, ka nezini ko domāt un kā izturēties, lai atgrieztu dzīvē līdzsvaru, nākas pašam pilnīgi skaidri filtrēt situāciju. bez visādiem "varbūt - drusku - ai, nezinu".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ib
2006-05-31 13:32 (saite)
nez, man nekad nav bijušas problēmas pajautāt, vai man ir paranoja, vai arī tiešām esi par kaut ko sabozies :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-05-31 13:36 (saite)
man kaut kā tas stulbi liekas. nu, nē, ne jau tagad tas ir aktuāli, es pie sevis vnk štukoju par šo tēmu. uz mani jau vispār reti kāds apvainojas, un parasti tikai tad, kad es pats gribu konkrēti kādu izvest :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]untilted
2006-05-31 13:42 (saite)
vispār šitā tēma ir ārkārtīgi komplicēta... tur ir visādi iespējamie zemūdens akmeņi iespējami - ja tiešām ir apvainojies, var gadīties arī ka uz uzbraucienu reaģē izliekoties ka nupat ir nokritis no plaukta- "kā!? kapēc!?" un vel sāk vervelēt kautko ka nevajagot no sevis iedomāties nezin kādu pasaules centru, tādejādi demonstrējot ka viņam ir tiesības apvainoties, bet tev nē... tādā gadījumā ir skaidrs ka ir apvainojies, pie kam diezgan stipri...
īsāk sakot man liekas vislabāk ir uz tādām aizdomām reaģēt ar pilnīgu ignoranci, tad tam otram tas apvainojiens kautkā ātri pāriet un viss ir atkal jauki

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-05-31 13:44 (saite)
Nu var jau ignorēt, jā, bet diskomforts kaut kāds.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?