Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-04-27 15:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:media darling

Novados
Atslodzei te nolēmu palasīt užasus. Užasi nekur tālu nav jāmeklē, mums ir brīnišķīgi reģionālie preses izdevumi, kuri teicami uzlabo asinsriti ([info]yannel mani turpina iepriecināt ar jauniem un jauniem linkiem).

Latgales Laiks:"Valērijs, brīvprātīgais ugunsdzēsējs, un viņa brālis Viktors, traktorists, kā ierasts, astoņos ieradušies darbā pašvaldībā, bet jau pēc desmit minūtēm atskanējis tālruņa zvans, ka vietējais „terminators” atkal aizdedzinājis māju. Par „terminatoru” cilvēki bija iesaukuši Jakovu, kurš māju un arī sevi dedzinājis jau ceturto reizi. Stāsta Valērijs: „Ielēcām mašīnā, piebraucām pie Jakova mājas, izsitām visus logus, bet, iekļuvuši mājā, ieraudzījām, ka viena istaba bija liesmās. Paldies Dievam, Jakovs ar civilsievu, abi bezsamaņā, atradās citā istabā."....."Viktors skumji iebilst – ja valsts būtu saglabājusi Vecsalienas ugunsdzēsēju brigādi, tad cīņa ar kūlas un citiem ugunsgrēkiem būtu daudz vieglāka. Viņš atminas, ka Lieldienās pa ciematu pastaigājusies sirmgalve (82 gadi), visiem prasījusi sērkociņus, dedzinājusi zāli, solīdama, ka nodedzinās visu ciematu. Sirmgalvi ārsti aizveduši uz slimnīcu."
http://www.latgaleslaiks.lv/lv/2006/4/25/28335

Zemgalē arī iet kūli:"«No Jelgavas iebraucot Zaļeniekos, paveras nepievilcīgs skats - lielais unikālais parks atgādina necaurbrienamus džungļus, tas ir piemēslots un nekopts. Zemgalē ir maz mežu un parku, tāpēc tie, kas ir, jāsaudzē jo rūpīgi. Mūsu parks ir ainaviski pievilcīgs ar retām koku sugām, dižkokiem, vairākiem biotopiem, unikālām putnu ligzdošanas vietām. Parks ir ļoti vecs, iedzīvotāju veidots. To šķērso alejas ceļš, ko arī esam attīrījuši no brikšņiem. Pēc sakārtošanas viss būs ļoti skaisti,» lepojas pagasta deputāts un kokaudzētavas «Aptiekas» īpašnieks Imants Parfenovičs."
http://www.zz.lv/raksti.php?lasit=24581



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anonymous
2006-04-27 16:11 (saite)
Izsitām visus logus un tikai tad ieraudzījām:))

(Atbildēt uz šo)


[info]anonymous
2006-04-27 16:15 (saite)
Tev vajadzētu redzēt izdevumu Siguldas ziņas (baidos, ka pieejams tikai cietās kopijās) un tur atrodamo rubriku Zemessardzes (vai policijas) ziņas. Viens no biežāk apkartotajiem noziegumiem tur ir "ārdīšanās ar spēkratu pa centru".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-04-27 16:18 (saite)
lieliska definīcija :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fxp
2006-04-27 16:33 (saite)
Tur daudz "pērļu", laikam vienīgā rubrika, ko lasu mūsu avīzē :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2006-04-27 16:18 (saite)
saldus avīzē arī ir vienreizīga nodaļa "pašvaldības policija ziņo". piemēram "aizturētas divas jaunietes, kas piegružoja autoostas teritoriju ar saulespuķu sēklu čaumalām. notikušas pārrunas ar vecākiem"

mūsu miesta avīze: kurzemnieks.lv, ar nav slikts brīžiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?