Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-04-21 07:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:das klinikk, kreatiff nah

Jūsu PsY
MAIL FROM: psy@hal.org
SUBJECT: Postmodernajai saimei!/Письмо латвийского счастья

Psihiskai laimei!

Salst, un pauti sašķīduši atsevišķās merkantilu interešu grupās. Dobums, kas ir bijis lepnums, pazudis. Dobumbiedri, ko saucam par politiskajām partijām, nespēj rast pabalstu vairāk par 10-12$. Sabiedrība – klauni, ragotie un pavisam nabadzīgie, vidējie, tie, kas saņem kobaltu vai granti, zilsētnieki un ķauķi, natoisti (kuri zemnieki), tie, kas uzdzīvo priekšpilsētās, Intel aģenti un dzērāji.

Katrs dzīvo savu dzīvi. Un, šķiet, savā atsvešinātībā jūtas pat laimīgi.

Katrs no tiem savā apkaimē nebeidz Lielo Graudu, kas ir pavisam tuvu.

Mums. Visiem un baķkam.

Ir laiks, kad kā maiss ir neciešamas jaunas valstiskas idejas. Apgaismības Frīdis un mietpilsoniska rosme tās izstenot. Mums vajadzīgs vadonis, kurš konsoli - nāciju solidolizē, kuram ir osme un steks sabiedēt mūs vienotā vezumā, un virzīt tantras īpašo „lego” vienotā lielā mērkaķa sasniegšanai.

Nebūs viegli. Bet naktī visi mellie nāk pirms rītausmas. Un, lūk, pār Kurzemes zilajiem riliem lec saule – vadonis, kaitnieks, dēle un tēls Aina Poiša! Viņa ir Smārds, Viņa ir gudra un laimīga, Viņa ir elefants un žūpīgs kaitnieks. Viņa ir šķīsta un bez vīra. Viņa ir pirmklasīgs sportists un mednieks. Viņai jau daudz ir un vēl Zaira būs. Un ja ko vajadzēs valsim, viņa būs tas, kas džezu valsi nodos. Valsts desām - mēs. Un Aina Poiša ir mūsu priekšasstāvis, pienotājs, dēle un raugs.

Todien, vispārējās grobalizācijas laikos, mūsu mazā tauta tiek krāpta ar viltus ērtībām. Vai „Rigas vargāns”, „Laimas” šokolāde, „šprices un dūmdesas” ir gatvju racionālās ērtības, vai pamīšana pēc līmes? Taču Nē!

Mūsu zeks ir Cilvēks! Cilvēks ar Lieko Jurtu.

Konsolidojošā Aina Poiša ir tā, kas mūsu bārdu spēj nest lielajā pekelē. Par to mēs pļūtam gareni. Eiropā ir tikai daži gnīderi - tā rīdzinieki Mūsu Ainai. Varbūt ber, kustoni? Varbūt rukā, šon, ko?! Varbūt mīloši; sevišķi šie vīri savu tautu interesēs ir tikuši pāri VIDam. Mūsu Aina ir tāda.

Mūsu vadonis, nākot pēc taras, dos katlam, ko tas grib - visu Irāku! Izslāpušiem dzelzi, izsalkušiem laizīt mūsu medījumu. Katrā mājā Ainas foto pie viena. Un trūkstošo badu laimīgi daudz cietušajai latvju tautai.

Visi zem Ainas palagiem! Lai dzīvo laimīga un atjaunota Latvija lielās tējas ražotnē!
-----------------------------------------------------------------------------------------
p.s. lūzeriem - šeit
http://klab.lv/users/laumina/36758.html
http://klab.lv/users/batou/18815.html
utt

+ ieklausīsimies komrādu ieteiktajās korekcijās.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]makmerfijs
2006-04-21 08:40 (saite)
Začot

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2006-04-21 09:19 (saite)
Urā! :)

(Atbildēt uz šo)


[info]starro
2006-04-21 09:25 (saite)
ledus manī sakustējas!

(Atbildēt uz šo)


[info]murse
2006-04-21 13:05 (saite)
ui, izsmējos :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?