Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-10-31 12:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par nba
kaut kā sāku aizvien vairāk taščīties no oklahomas bez kevina. kas ir mainījies? da ne īpaši kaut kas ir mainījies, tagad vestbrūks ar oladipo met pusi no komandas punktiem, vēl trešdaļu liek klāt centri adamss-kanters. sabonis juniors izskatās, ka vēl īsti nav gatavs nba, četri foli pirmajās septiņās minūtēs, nu kas tas ir, viņa vietā nākas laist iljasovu, turka sniegums spēlē ir pieci garām aizmesti trīnīši, tas nozīmē ko - ka divi PF korī iemet nulle punktus spēlē. nulli. un labi zinot andrē robersona plusus un mīnusus, iznāk tā, ka viņi tur basketu atkal spēlē trijatā. bet nafig uzvar! kā oklahoma to dara, tā ir naturāli maģija.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

kamōn, kāda tur maģija
[info]dunduks
2016-10-31 13:08 (saite)
Paskaties ar ko Okla ir spēlējusi. OK, uzvarēt jau var tikai to, kas ir nolikts pretī, bet nu tomēr pretiniekus jāņem vērā. Junioram normālā jauno garo problēma, kas ir vēl jo vairāk izteikta, ja netiec pozicionēts kā topošā zvaigzne.

Attiecībā uz vietu turnīra tabulā miljons dolāru jautājums gan ir tas, cik bruņurupucītim pietiks veselības uz saviem pleciem šo nastu nest.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: kamōn, kāda tur maģija
[info]martcore
2016-10-31 13:37 (saite)
pat jauno garo problēmu tas ir hz, teiksim, leišiem valančūns trīs gadus spēlē līgā, bet arī mūžīgi pamatīgas problēmas ar foliem aizsardzībā, uzskatīsim to par apstākļu sakritību

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: kamōn, kāda tur maģija
(Anonīms)
2016-10-31 21:14 (saite)
valančūns pieļāva kļūdu, strādājot svaru zālē pārlieku aizrāvās ar muskuļu pieaudzēšanu, noziedoja ātrumu, kļuva smagnējs, neveikls. ar to visu viņam nesen bija spēle, ja nemaldos ar 32 punktiem un kaut kādām 16 atlekušajām?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]scorpse
2016-10-31 13:42 (saite)
Es lieku uz to, ka Thunder šogad netiks pleiofos, lai cik labs būtu Vestbruks. Par maz viņiem ir aizsardzības un viss.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2016-10-31 13:58 (saite)
nu vot to visu mēs jau klausījāmies gadu atpakāl, ka oklahoma ir tipa tāda hjūstona ar hārdenu, ielaiž simt piecdesmit, iemet divsimts, bet mēs labi zinām, ka tas tā nav )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2016-10-31 21:11 (saite)
pardon, vienatnē šajā sporta veidā nav aršana, ilgtermiņā nekas tur diži nespīd. Vestbrūks ir fiziskais frīks, samērā tehnisks, bet viņam nav IQ lai aizvilktu komandu līdz titulam. ja viņi aizkapāsies līdz play off, tur sāksies pavisam cita pieeja katrai atsevišķai spēlei, sāksies aizsardzība un durenta vairs komandā naf. tur viņus tad arī izķidās. tipiska standarta pieeja spēlējot ar šādām viena spēlētāja komandām - nosedz visus pārējos -, lai tas viens met. tas ļoti pat labi darbojas.
Iļjasova vienmēr ir bijis uz aizsardzību tendēts spēlētājs. sabonis ir pārvērtēts, viņa īstā vieta būs eirolīga. viņš var kļūt par sekmīgu nba viduvējību, bet nekas izcils. necils augums, pārāk lēns un paredzams, bez izcila metiena. vienkārši labs spēlētājs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]roncijs
2016-11-01 22:16 (saite)
tikko Iljasovu aizmainīja uz Sixeriem pret Džeramiju Grantu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2016-11-01 22:37 (saite)
un pirmā raunda piku
viņi toč nākamgad dosies pēc grifina

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]roncijs
2016-11-01 22:46 (saite)
metīs kanteru ārā no laivas, vai?
hoopshype rāda, ka šiem nākamgad algās ir 65 bakši, un nupat pagarināja Viktoru un ūsaini par 40 kopā.
sanāk algu griesti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?